Hjem Historier fra livet En rørende farvel: Pappaen fikk holde sin nyfødte datter før han døde av kreft

En rørende farvel: Pappaen fikk holde sin nyfødte datter før han døde av kreft

Del
X

Kreft er en nådeløs sykdom, og for den nybakte pappaen Jamie Hunter endte kampen på den mest hjerteskjærende måten. Bare 48 timer etter at hans datter kom til verden, sovnet han inn for godt.

Jamie Hunter, en 38 år gammel idrettstrener, begynte å oppleve alvorlige smerter i slutten av 2019. Noen måneder senere, i mars 2020, fikk han diagnosen nyrekreft. Bare en måned etter den sjokkerende nyheten, i april, fikk han beskjed om at kreften hadde spredt seg til begge nyrene og var uhelbredelig.

Et siste ønske

Midt i denne tragiske situasjonen ventet Jamie og hans kone Beccy sitt første barn, en datter som skulle komme til verden i slutten av mai. Ifølge Daily Mirror var Jamies siste ønske å få treffe sin datter, Harper-May, før han forlot denne verden.

Heldigvis kom lille Harper-May til verden litt tidligere enn ventet, og Jamie fikk tilbringe 48 verdifulle timer med henne før han sovnet inn.

En elsket trener og venn

Nyheten om Jamies bortgang ble bekreftet av Sutton United FC, hvor Jamie var både sjef og trener. I en uttalelse skrev klubben:

«Det er med den dypeste sorg at vi må meddele at vår elskede Jamie har gått bort. En fantastisk partner for Beccy og pappa til Harper-May. Vær vennlig og respekter familiens ønske akkurat nå. Ingen ytterligere informasjon vil bli gitt. La familien få sørge i fred.»

Støtte fra venner og kjente

Familievennen Phil Taylor startet en innsamlingsaksjon for å støtte Jamies familie og hans nyfødte datter.

«Som idrettslærer har han berørt mange liv og vært et enestående forbilde. Han har utviklet ungdom fra alle samfunnsklasser, og barna på skolen elsker ham,» skriver Taylor, og legger til: «Han er gudfar til min datter og er min beste venn. Jeg vet at pengene vi samler inn ikke kommer til å bringe ham tilbake, men jeg tenkte at vi kunne gjøre det vi kan for å støtte Beccy og barnet.»

Jamies bortgang minner oss om hvor brutalt livet kan være, og hvordan kreft rammer på en hjerteskjærende måte.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com