Ansiktet hennes er et bevis på hvorfor alle MÅ legge bort mobilen i trafikken!

Liz var som hvilken som helst tenåring, men hun gjorde en glipp som skulle koste henne enormt. Dessverre gjør alt for mange denne feilen, gang etter gang.

Da Liz var 18 år og var på vei hjem i bilen sin, får hun en sms fra sin mor. Hun tar opp mobilen for å lese meldingen og ser derfor ikke at det har stoppet en bergingsbil noen få meter foran henne, som venter på at hun skal svinge til venstre.

mobil

Liz blir fløyet med ambulansehelikopter til Baltimore sykehus med alvorlige hjerneskader.

krasch

Nå vil Liz advare andre mot å gjøre den samme feilen som henne. Liz ble blind på det ene øye, hun hører dårlig, har mistet luktesansen og kan ikke gråte da tårekanalene ble ødelagt i ulykken.

Ansiktet til Liz fikk også store skader. Tidligere arbeidet hun som amatørmodell.

kompisar

Men for Liz er det ikke de fysiske skadene som er verst, det er ensomheten. Mange stilte opp for henne i tiden etter ulykken, men etter hvert forsvant flere og flere av vennene hennes og Liz ble ensom. Hun ble til slutt så fortvilet at hun skrev et innlegg facebook der hun spurte om noen kunne være så snill å være sammen med henne.

liz_idag

Se den sterke videoen av Liz under. Den ble laget av Department of Transportation’s National Highway Traffic Security Administration for å advare andre. La telefonen LIGGE når du kjører!

Det finne mangle slike innlegg som advarer mot mobilbruk mens man kjører, men det kan ikke bli mange nok. Det er så viktig!

Del dette innlegget med alle du kjenner – det kan faktisk redde liv!