søndag, april 18, 2021

En uke etter at nesa begynte å renne lå babyen på isolat – moren trygler foreldre om å vaksinere barna

Mest lest nå

Småbarnsforeldre er vant med neser som renner, så da Shira på åtte måneder ble snørrete tok de det med fatning. En uke etter lå den vesle jenta på isolat.

– Det at folk selv kan velge om de vil vaksinere seg selv og barna sine, gjør at mange blir satt i fare, sier israelske Fainy Sukenik (37) til TV 2.

Datteren hennes på åtte måneder fikk meslinger i 2018. Mamma Fainyk er helt klar på hvem som har skylden:


– La oss snakke et øyeblikk om valgfrihet til de som tror at vaksiner er Satan og roten til alt vondt. Det skal sies at de har rett til å tro på alt de ønsker, men vi må også snakke om prisen som andre betaler, skriver hun ifølge TV2 i et Facebook-innlegg

Shira var for liten til å ta meslingevaksinen. Da hun ble smittet ble hun så elendig at hun endte opp på isolat på sykehuset i flere uker. Babyen klarte verken å ta til seg mat eller drikke.

Fainy mener at vaksinemotstandere burde låses inne.

– Det skal ikke være slik. Når alt kommer til alt, skader motstanderne ikke bare sine egne barn, men også alle andre som ønsker å skåne samfunnet for meslinger, sier hun til TV 2.

Da Shira ble syk trodde legene først det var et virus. Men kort etter dukket de umiskjennelige røde prikkene opp på hele kroppen, og mamma Fainy var ikke i tvil om hva som feilet datteren.

– Det var ikke bare prikker på én del av kroppen hennes. De var over alt: På innsiden av munnen, mellom fingrene, mellom tærne. Jeg er en erfaren mamma, men jeg har aldri sett noe lignende. Jeg ble virkelig redd, sier hun.

Heldigvis endte det bra, men legene har advart foreldrene om at Shira i verste fall kan oppleve komplikasjoner etter den alvorlige sykdommen.

Delt over 800 ganger

Innlegget til Fainy bøe først delt i 2018, og har siden tatt helt av på Facebook. Spesielt etter koronasituasjonen og diskusjoner rundt vaksinering av Covid-19. I skrivende stund har det blitt delt over 800 ganger og har fått mange tusen reaksjoner og kommentarer. Nedenfor kan du lese innlegget i sin helhet, del det gjerne videre om du støtter oppfordringen hennes.

«Dette er et sint innlegg, og også vondt. Fordi noen ganger må disse tingene sies så godt og tydelig som mulig.
La oss snakke et øyeblikk om valgfriheten vi har her for de som tror at vaksiner er djevelen og kilden til alt ondt.
Vi vil minne om at de har rett til å tro på hva de vil, men vi snakker også om prisene andre betaler slik at de kan handle som de ønsker – ikke vaksinere seg og fortsette å gå landet fritt.
Jeg derimot er en immun mor som vaksinerer barna sine. Det er slik jeg bestemte meg. Jeg vil holde dem trygge for risikoen og forviklingene av unødvendige sykdommer. Min rett, nei?!
I hvert fall som retten til mødrene som velger å ikke vaksinere seg.
Og så kom Shira – en nydelig jente, 7 måneder gammel. At hun er vaksinert med alle vaksinene hun skulle fått i henhold til alderen. Meslingvaksine er ikke en av dem. (Inntil ettåring vaksinerer vi oss ikke)
Men, noen, et sted rundt oss, var nok ikke immune (kanskje foreldrene til noen valgte å ikke vaksinere seg), ble syk med meslinger og poesi fast.
Måneden min tilbrakte en hel dag på akutten i dag, med IV og knivstikking over hele lemmene i et isolert rom, som lider av en sykdom som ikke skulle nå henne. Hun har problemer med å spise, drikke, sove og puste.
(Legene er ikke så begeistret, og foretrekker meg og henne så langt det lar seg gjøre – så hun ikke smitter flere)
Meg-som skulle satt seg på et fly til USA i kveld, hjemmehørende (sitte i karantene med en sår baby)
Og jeg led et stort penge tap. (Nei, det er virkelig ikke hovedsaken og ikke engang intetsigende, men det er også sikkerhetsskader som jeg absorberer og skadesyklusen på jobb og studier er noe å vurdere
Fullstendige sirkler rundt oss trenger nå å bekymre seg for en andre dose vaksinasjon for småbarn som møtte Shira de siste dagene. Eldre mennesker over 40 år som møtte Shira nylig må vaksineres igjen.
Alt dette i valgfrihetens navn og individets rettigheter til seg selv?!
Seriøst?!
Vil du ikke bli vaksinert? Vær så snill – sett deg på lukkede steder eller merk deg selv og barna dine med store skilt som sier at det er din avgjørelse.
Gi oss retten til å velge om vi skal komme nær deg eller holde oss unna.
I navnet til din ′′ frihet har du såret mine valg og mitt barns helse og mange andre. Hvordan lever du med dette i fred?
For hver knivstikking og knivstikking denne babyen fikk i dag, for hvert åndedrag har hun hatt vanskeligheter og vanskeligheter du er ansvarlig.
Ditt valg – sårer oss alle.
Det er på tide at i den virkelige frihetens navn du ønsker å være her – begrense friheten din litt.
Tagg mødre som vaksinerer seg, og mødre som ikke vaksinerer seg.
Ikke si hvem som er hvem, bare la dem lese. Fordi det er fint å krangle ′′ i luften men prisen for teoretiske argumenter og overdreven frihet i temaet min datter er allerede komplett og betalt.»

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter