Hjem Kjendisnytt Endelig er datoen satt for Petters og Vendelas drømmebryllup

Endelig er datoen satt for Petters og Vendelas drømmebryllup

Det kan se ut som vi snart er tilbake til en normal hverdag og kan samles igjen. Hvertfall har Petter Pilgaard (41) og Vendela Kirsebom (55) belaget seg på det: Nå har de satt dato for drømmebryllupet. Og det er én spesiell gjest Petter håper veldig på å se der.

Vi har tidligere skrevet at Petter og Vendela har måttet utsette drømmebryllupet. Paret møtte hverandre under innspillingen av «Farmen Kjendis» i 2016. Året etter bekreftet de romanseryktene.

Siden den gang har det gått slag i slag med egen tv-serie, samboerskap og høsten 2019 også frieri. Ifølge Se & Hør gikk Petter Pilgaard ned på kne i Sør-Afrika. Vendela sa ja.

– Vi har jo veldig lyst å gifte oss. Og vi hadde planlagt et stort bryllup i år. Men slik ting er nå, med coronaen og alt dette her, ser det dårlig ut, sa Vendela til Dagbladet i januar i fjor.

Men nå er de lei av å vente: De har hatt mange ulike bryllupsdatoer og lokaler, og måtte avlyse planene flere ganger. Nå er de trygge på at de har fått det hele i havn:

– Nå er det satt. Nå blir det uansett om det bare blir Vendela og meg i en kjeller, sier Petter til TV 2.

Paret avslører at bryllupet blir i sommer og at de ser frem til å gi hverandre sitt «ja». Petter avslører at han dessuten også har et ekstra ønske når det gjelder bryllupet:

– Mormor har alltid drømt om å få oppleve at en av barnebarna gifter seg. For min del hadde det vært veldig hyggelig å gi henne den opplevelsen, sier han.

Selv om pandemien ikke er over enda, tror hun bryllupet kan gjennomføres slik hun ønsker i sommer:

– Vi håper å kunne ha det sammen med familie og venner, kose oss, danse, spise og ha det gøy, sier Vendela til TV 2 og legger til at brudekjolen allerede er på vei.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com