lørdag, juni 12, 2021

Endelig får Sven Nordin sin store drøm oppfylt

Mest lest nå

Sven Nordin (62) har alltid drømt om å få spille politimann. Så fikk han rollen som William Wisting.

«Jeg har alltid tenkt at jeg må spille politi før jeg pensjonerer meg. Så dukket Wisting opp, som jo er en av de kuleste politimennene», sier Sven Nordin til TV 2.

TV-serien «Wisting» går på TV3 og på Viaplay, og er Norges dyreste TV-serie med et budsjett på over 110 millioner kroner.


Digger maskuliniteten

Sven Nordin sier til TV 2 at han det blant annet er maskuliniteten ved politiyrket som alltid har tiltalt ham.

«Jeg vet jo selv hvordan det er når en politibil kjører forbi. Det skjer noe med deg, du setter ned farten og oppfører deg ordentlig. Det er noe veldig kult med den autoriteten», sier skuespilleren.

Lite prestasjonsangst

Bøkene om William Wisting er skrevet av Jørn Lier Horst og er oversatt til 30 språk. Bare i Norge, har bøkene solgt over 1,5 millioner eksemplarer. Man skulle kanskje tro at Sven Nordin kjente på litt prestasjonsangst av sånt.

«Det er sikkert mange som har et bilde av hvordan Wisting og Hammer ser ut, og jeg har jo lest bøkene og virkelig «sugd inn» hvem Wisting er. Men jeg husker jo da jeg spilte Kjell-Bjarne i «Elling» og fikk masse tilbakemeldinger om at jeg så feil ut fordi Kjell-Bjarne i bøkene veide 170 kilo og var kjempesvær», sier han til TV 2.

Har flere drømmer

Om Sven Nordin blir fornøyd når han er ferdig med Wisting, og inntar pensjonstilværelsen, er noe usikkert. Han forteller nemlig at han har enda flere ting han ønsker å sette på CV-en. Som å spille noen av «gamlegutta» i Shakespeares stykker på teaterscenen.

«Det er jo en fordel å gjøre før man blir for gammel til å kunne huske mange replikker av gangen», sier han.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter