torsdag, april 9, 2020

Endelig smiler Mette-Marit igjen – Se hvorfor

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Kronprinsesse Mette-Marit har i mange år oppdatert den offisielle Instagram-kontoen sin jevnlig. Men etter julen, ble det stille. Helt til nå.

Den siste oppdateringen Mette-Marit la ut på Instagram før det ble helt stille, var på lillejulaften. Da var hele kronprinsfamilien samlet på hytta i Uvdal. Mette-Marit la da ut en video av Marius Borg Høiby som på imponerende vis kjørte telemarkski ned en bakke.

Men nå har hun lagt ut to nye bilder der hun og kronprins Haakon er på vinterferie. Hvor de befinner seg, vites ikke, men det er tydelig at de koser seg i snøen.

«Så glad blir man av å kunne se ti meter her i blesten», skriver Mette-Marit til bildene. (Bla med pilen til høyre på bildet for å se neste).

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Så glad blir man av å kunne se ti meter her i blesten 🎿⛷❤️❤️

Et innlegg delt av H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm)

Har få offentlige oppdrag

Mette-Marit har hatt få offentlige oppdrag for Kongehuset siden hun fikk sykdommen kronisk lungefibrose høsten 2018. Sykdommen gir redusert lungekapasitet og bortsett fra at hun var til stede under Ari Behns bisettelse den 3. januar, har hun kun hatt ett offentlig oppdrag i år. Det var den 16. januar, da hun tok imot barna som hjalp til med å flytte bøker fra Hovedbiblioteket på Hammersborg til Deichman Bjørvika i Oslo.

«Jeg har i en del år tidvis hatt helseutfordringer, og nå vet vi mer om hva disse bunner i. Tilstanden gjør at arbeidskapasiteten vil variere. Kronprinsen og jeg velger å informere om dette nå, blant annet fordi det fremover vil være behov for å planlegge perioder uten offisielt program. I forbindelse med behandling, og når sykdommen er mer aktiv, vil dette være nødvendig», sa Kronprinsesse Mette-Marit til VG for halvannet år siden.

Må ta en dag av gangen

I et annet intervju med VG i forbindelse med Bokbanen, sa kronprinsessen at hun må ta en dag av gangen.

«Jeg må bare ta formen akkurat sånn som den er, så jeg gjør det jeg kan for øyeblikket, og jeg er veldig glad for at jeg var i form til å gjøre Bokbanen. Så håper jeg at jeg greier å holde ut dagen i dag, for dette er viktig for meg. Men vi får ta en dag av gangen», sa hun og la til:

«Det er godt å ha med Haakon på tur og kunne spørre om hjelp når jeg trenger det.»

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter