søndag, desember 5, 2021

Eneggede tvillingsøstre giftet seg med eneggede tvillingbrødre – ble gravide samtidig

Mest lest nå

Fra de eneggede tvillingsøstrene Brittany og Briana traff de eneggede tvillingbrødrene Josh og Jeremy på tvillingfestivalen i 2017 har det gått slag i slag med dating, bryllup – og nå også barn.

– Jeg har levende minner om første gang Brittany og jeg så Josh og Jeremy på tvillingfestivalen. Jeg husker også første gang vi alle snakket sammen på den aller siste kvelden på festivalen. Det er som om alt var i sakte film, forteller Braian Deane Salyers til LittleThings.com 


Faksimile fra Instagram

De to tvillingparene møttes på den årlige tvillingfestivalen i Twinsburg, Ohio, i 2017. Brittany og Briana som alltid har vært tilhengere av alt innen tvillingkultur elsker å kle seg i samme antrekk og omtaler seg selv som “to halvdeler av samme helhet”.

De to søstrene har drømt om å gifte seg med et annet tvillingpar helt siden barnehage-alder – en drøm de også har delt med tvilling-ektemennene sine.

– Jeg tror at de opplevde mye av de samme utfordringene som oss med det vi kaller singletons, altså ikke-tvillinger. Det er vanskelig når du er sammen med noen som ikke forstår tvillingbåndet, forteller søstrene.  

Og bryllupsseremonien? Den fant sted på Tvillingfestivalen i august 2018. 

– Vi hadde den samme visjonen om hvordan den doble bryllupsdagen vår skulle se ut. Vi jobber godt sammen og jeg vil si at den vanskeligste delen var å planlegge alt på tvers av delstatene, fordi ingen av oss bor i Twinsburg, forteller tvillingsøsterene. 

Lykken stopper imidlertid ikke der. På tvillingparenes felles Instagram-konto kunngjorde firkløveret nylig glade nyheter om doble svangerskap:

– Gjett hva!!?? BEGGE par er gravide! Vi er begeistret og takknemlige for å oppleve graviditeter sammen, og for å dele denne nyheten med dere alle, skriver de vordende forledrene på Instagram.

Barna vil ha en helt unik genetisk binding. Juridisk sett vil babyene bli søskenbarn, men de vil dele det samme DNA-et og genetisk sett vil de derfor være søsken. 

LES OGSÅ: Verdens mest identiske tvillinger avslører sjokkerende ønske

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
236FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter