torsdag, desember 12, 2019
Humor Engelsk aldershjem med utradisjonell servering

Engelsk aldershjem med utradisjonell servering

-

De fleste forbinder nok et aldershjem som et heller kjedelig sted. Hvor gamle mennesker sitter i hver sin stol og nipper til te og mimrer om «gamle dager». Kanskje de spiser en kjeks eller to, suger litt på et kamferdrops og går tidlig i seng. Men det er nok bare unntaksvis, for et aldershjem kan være et svært så artig sted å være – spør bare beboerne i Milton Lodge i Colchester, Essex i England.

Der tok det mildt sagt av forleden dag, og det var den 89 år gamle beboeren Joan Corp som fikk en mildest talt uvanlig idé. En idé så uvanlig at både barn og barnebarn ville være med – selv om det hele foregikk på aldershjemmet Joan bor på.

Riktignok tok det litt overtalelse før personalet gikk med på idéen, men når de først gjorde det, gjorde de det til gangs.

Idéen gikk nemlig ut på å leie inn noen såkalte «Hunks in Trunks» til å servere middagen – om ikke annet for å krydre tilværelsen litt.

En av beboerne, Peggy Rogers, fikk ikke bare en treretters middag – hun fikk den servert av en skikkelig «hunk».

Joan Corp, som fikk den elleville idéen måtte selvfølgelig gi en av servitørene et kyss på kinnet.

Claire Martin, en av aktivitetslederne ved Milton Lodge forteller til den engelske nettavisen Daily Mail at det var den 89 år gamle Joan Corp som først fikk idéen da hun ble spurt hva hun kunne ønske seg til middag en dag.

– En mann, skal hun ha svart, og slik ble det altså.

– Vi kikket litt på nettet og fant et firma kalt «Hunks in Trunks», forteller Martin.

I tillegg til de halvnakne servitørene ble de totalt 23 damene, bestående av beboere og deres døtre og barnebarn, servert en treretters middag med alt tilbehør.

Og de flørtet med alle damene – helt uavhengig av hvilken alder de hadde.

De 11 damene hadde en fabelaktig middag på aldershjemmet. Det er nesten så man gleder seg til å bli gammel.

«Velbekomme mine damer»

Latteren satt løst blant både damer og servitører.

Doll Jenkins, som med sine 99 år er den eldste beboeren på Milton Lodge, har allerede bestilt de spenstige herrene til sin 100-års fødselsdag.

Peggy Rogers kunne nesten ikke tro sine egne øyne da hun fikk se hvem som skulle servere i middagen.

Under selve måltidet gikk de servitørene som ikke hadde noe å gjøre rundt og spurte damene om kanskje de ville ha en avslappende massasje – noe de selvfølgelig takket ja til.

Når den høyst spesielle seansen var over og det var tid for ettermiddagsteen var damene både mette og fornøyde. Og fulle av inntrykk.

De lo og hygget seg til langt på kveld, og alle snakket om hvor vellykket arrangementet hadde vært.

Peggy Rogers prøver seg på en frekkis, men iherdige forsøk til tross så beholdt servitøren forkledet på.

Dette viser at man aldri blir for gammel for å more seg – ikke en gang på aldershjemmet. Del og lik hvis du også vil bo på et aldershjem som dette når du blir gammel.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kona til Thomas Numme med pinlig avsløring på Senkveld

Fra 2003 til 2018 jobbet Thomas Numme som programleder for Senkveld. Forrige uke var han gjest i programmet, sammen med kona.  At "Senkveld med Thomas...

Bildet av 6-åringen som må spise alene på skolen har opprørt en hel verden

For de fleste vil det å ekskludere et barn være en utenkelig handling. Men det skjer. Dessverre. Bildene av seks år...

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.