Hjem Nyheter England : Baby født med koronavirus

England : Baby født med koronavirus

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I England tenker man litt annerledes rundt koronaviruset enn resten av verden. På de britiske øynene har man ikke iverksatt like strenge restriksjoner som de fleste andre land. De ønsker nemlig at en stor del av befolkningen skal få viruset, for så og bli immun.  

Det stilles store spørsmål rundt hvordan situasjonen i England vil være om noen uker med deres taktikk. Denne helgen ble det rapportert at en nyfødt ble født med koronaviruset. Dette skjedde på et sykehus nord for London.

The Guardian skriver om den rystende nyheten og omtaler babyen som det yngste tilfellet av koronasmitte i England.

LES OGSÅStorbritannias overraskende tiltak: La det gå!

Den gravide moren hadde allerede vært innlagt noen dager med det man trodde var lungebetennelse før barnet ble født. Det viste seg å være covid-19.

Usikker når smitten fant sted

Bare minutter etter fødselen ble det konstantert at den nyfødte hadde koronavirus. Men det er usikker når smitten fant sted. Man vet ikke nå om barnet ble smittet under fødselen eller om den ble smittet i livmoren.

Mor og barn er nå adskilt og behandles hver for seg. Personalet som har vært i kontakt med dem sitter i karantene.

Sykehuset har sendt ut en pressemelding hvor de skriver:

– To pasienter på North Middlesex universitetsykehus har testet positivt for koronavirus. En av dem er overført til et spesialistsenter, og den andre behandles i isolasjon.

Norge er nå et av de landene hvor flest blir smittet i forhold til folketall. Bare Italia har flere smittede pr innbygger enn oss. 

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com