in ,

Folk blir ikke enig om dette spørsmålet: Går katten på bildet opp eller ned trappen?

Et bilde av en katt som går i en trapp skaper stor diskusjon på sosiale media.

Diskusjonen dreier seg om hvorvidt katten på bildet går opp eller ned trappen. Og svaret ditt skal visstnok si noe om hvorvidt du er en optimistisk eller pessimistisk person.

Mange mener at katten går oppover fordi den ikke ser ned på stegene.


Mens andre hevder at man kan se på trappen at katten er på vei ned. En teori støtter seg på at den lille kanten på trappetrinnene viser at man ser katten nedenfra og opp.

Bildet av katten ble først delt på Mind Journal, og i følge magasinet skal svaret ditt avsløre noe om deg. Hvis du mener at katten går opp trappene, er sjansen stor for at du har et optimistisk syn på livet.

I artikkelen til Minds Journal heter det:

– Du ser potensiale og du ser muligheter i de fleste situasjoner. Sinnet ditt har blitt opplært til å se på måter å stige høyere i livet. Det er klare tegn på ambisjon i deg og ingen, bortsett fra deg selv, kan stoppe deg fra å nå så langt du vil i livet.

Dersom du mener at katten går nedover skal du visstnok ha en personlighet som er pessimistisk og skeptisk.

– Det kan være basert på dine erfaringer i livet eller bare på grunn av typen mennesker du kanskje har møtt som vippet ditt syn på livet mot den negative siden. Det kan bare være din måte å takle verden på, men du er mye skarpere og klokere enn mennesker i omgangskretsen din, noe som gjør det nesten umulig å lure deg, heter det i artikkelen i The Minds Journal.

Hva mener du?

Skriv svaret gjerne ditt i kommentarfeltet vårt på Facebook!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Klarer du å se fuglen i dette bildet? Da er du god!

Hvert år gjør blomsterhandleren noe helst spesielt: – Omtanken din føltes som om den var en gave fra himmelen, fra mannen min, sier en av mottakerne