Hjem Historier fra livet Enkemann deler bilde av hans fremtidige kone, i brudekjolen som aldri ble brukt

Enkemann deler bilde av hans fremtidige kone, i brudekjolen som aldri ble brukt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Da John Polo og Michelle fant ut at hun hadde en kreftsykdom, hastet de avgårde til tinghuset for å gifte seg. Tre år senere fant de ut at kreften var dødelig. Da planla de et større bryllup, med brudekjole og stort selskap denne gang. Det fikk de aldri gjennomføre.

Paret møtte hverandre på videregående og var sammen i ett år, før de gjorde det slutt og mistet kontakt. Åtte år senere ble de gjenforente og fant igjen kjærligheten. Ett år inn i forholdet begynte Michelle å oppleve smerter i ryggen, og ikke lenger etter var hun diagnostisert med en type kreft som få pasienter overlever.

Det var da paret bestemte seg for å gifte seg borgerlig innen kort tid. Etter bryllupet gikk Michelle gjennom en operasjon hvor de fjernet en svulst fra nyrene hennes. Tre år senere kom kreften tilbake og innen kort tid hadde den spredt seg til leveren, lungene, eggstokkene og halebenet.

Bare to uker før bryllupsfesten døde Michelle. Ektemannen startet en blogg, kalt Better Not Bitter Widower. Det var her han delte bildet av Michelle i brudekjolen hun aldri fikk brukt.

That's my wife. In her wedding dress. A wedding dress that I never got to see her in. We were married at the…

Posted by John Polo on Thursday, August 31, 2017

«Hun var overholde ikke materialistisk, og ble ikke oppspilt over materialistiske ting, men hun elsket den kjolen» sier Polo til PEOPLE. «Jeg spøker med at hun elsket den høyere enn hun elsket meg.»

Fant bildet på telefonen

Michelle hadde ikke ønsket at Polo skulle se henne i brudekjolen før dagen bryllupsfesten skulle av stabelen. Han fant bildet av henne i kjolen først en uke etter at hun hadde gått bort, da han lå i sengen og kikket gjennom bildene på telefonen hennes.

«Jeg var lykkelig og knust på samme tid, men dersom jeg ble bedt om å velge en følelse som beskriver hvordan jeg hadde det, ville det vært stolt,» sier Polo. «Jeg var stolt over at hun var min kone.»

På bloggen deler Polo sine erfaringer og reflekterer åpent rundt det å være enkemann. Michelle døde i en alder av 30 år, og de skulle hatt resten av livet sammen.

«Bloggingen, skrivingen og det å være en del av enke-miljøet har reddet meg,» sier han. Han forteller videre at han jobber seg gjennom sorgen mens han skriver, og at det å lese folks kommenterer, og bli bevisst at han også hjelper andre, er til stor hjelp.

«Da hun var dødende var Michelle bekymret for at folk skulle glemme henne. Jeg skriver for å holde liv i minnet om henne,» sier enkemannen, som har brukt materialet fra bloggen til å skrive en bok, kalt Widowed.

LES OGSÅ: Bildet der lillebroren med Downs syndrom ser bruden for første gang, går verden over

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com