Hjem Familie Enkemannen roter bort dyrebart minne etter sin avdøde kone. Fem år senere, skjer det et mirakel

Enkemannen roter bort dyrebart minne etter sin avdøde kone. Fem år senere, skjer det et mirakel

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

For over 50 år siden, var amerikanske Peter Bilello (86) på besøk til sin mor. Moren fortalte at hun visste om en søt jente hun ville Peter skulle møte. Det endte i et 50 år langt ekteskap.

Jenta viste seg å være Grace. Og bare 40 dager etter deres første møte, giftet de seg. Det var kjærlighet ved første blikk. Det skriver ABC News. Peter og Grace levde et lykkelig liv sammen. De fikk to barn, og fire barnebarn.

Men lykken varte dessverre ikke evig. I 2011 fikk Grace kreft. Hun gikk gjennom tøffe behandlinger med cellegift og stråling. Det så ut som at kreften forsvant, men tre år senere, kom den tilbake.

Foto: privat

Ble syk

«Min kone og jeg var sammen hele tiden», forteller Peter.

«Når hun fikk cellegift, satt jeg ved siden av henne. Og når hun kom hjem, la hun seg på sofaen. Hun ble veldig syk av behandlingen. Da gjorde jeg all jobben i huset», sier han og fortsetter:

«Jeg var veldig knytte til min kone.»

Foto: privat

Signerte to sedler

To år før Grace ble syk, hadde Peter og Grace signert hver sin dollarseddel. Disse skulle de ta vare på, som et minne om hverandre. Peter hadde begge sedlene i lommeboken sin. Sedlene lå trygt i over ett år. Men så, ved en feiltakelse, klarte Peter å bruke dem.

«Jeg aner ikke hvor jeg brukte de to dollarsedlene. Jeg kom hjem og fortalte det til kona. At vi aldri kom til å se dem igjen», sier Peter. Heldigvis tok hun det fint.

Foto: privat

Et mirakel

I 2014 døde Grace rett etter paret hadde feiret sin 50-års bryllupsdag. Året etter var Peter ute og spiste lunsj med sitt barnebarn på Subway. Han betalte med en 10-dollarseddel. Og blant vekslepengene han fikk tilbake, lå dollarseddelen med Graces navn på.

«Jeg sa: «Kjære Gud, Ashley, se.» Og så begynte vi å gråte», forteller Peter.

«Jeg hadde aldri trodd jeg skulle se den seddelen igjen», sier han videre.

Foto: privat

«Det er et mirakel at jeg får den tilbake etter fem år. Hvem vet hvor mange millioner mennesker som har hatt denne dollarseddelen i hendene sine. Jeg var på rett sted til rett tid. Det er helt utrolig. Det er rett og slett et mirakel», avslutter han.

LES OGSÅ: Læreren underviste i 45 år og hadde ingen nær familie. Da hun døde, ble hennes hemmelighet kjent

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com