onsdag, februar 24, 2021

Enslig far adopterer 5 barn med ulike funksjonsnedsettelser

Mest lest nå

36-år gamle Ben Carpenter fra England hadde lenge hatt en stor drøm om å bli pappa. Siden han ikke hadde funnet en partner å dele livet sitt med, valgte han å adoptere.

Ben har ikke adoptert bare ett barn, men fem barn har alenepappaen tatt til seg. Alle med funksjonsnedsettelser. Etter å ha jobbet med barn som har funksjonsnedsettelser i mange år hadde Ben lang erfaring med hvordan han skulle håndtere barna sine forskjellige behov.

Dessverre velger par som skal adoptere ofte bort barn med funksjonsnedsettelser, men for Ben var det nettopp disse barna han ønsket å bringe inn i hjemmet sitt. For disse barna banket hjertet hans litt ekstra.


«Jeg visste at det var det riktige for meg å adoptere disse barna, fordi jeg var sikker på at jeg kunne ta skikkelig hånd om dem», forteller Ben i et intervju med Mirror.

Foto: YouTube/Caters video

«Det startet med at jeg så en annonse for rekruttering av nye adoptivforeldre, og jeg tenkte, de vil nok ikke ha en enslig fyr som meg. Men jeg fortalte dem om hvem jeg var som person, og om hvor jeg jobbet. Til min store lettelse var de riktig positive og entusiastiske over at jeg ønsket å adoptere et barn», forteller Ben til avisen.

Adopterte fem barn

I dag har Ben adoptert fem barn med alt fra autisme til Cornelia de Langes syndrom, og han elsker å være pappaen deres. I 2019 fikk Ben en flott pris for adoptivforeldre fra The British Citizenship Awards.

Disse fem barna har fått et fantastisk hjem med masse kjærlighet på grunn av Ben sitt store hjerte. Del gjerne historien videre for å hylle den tøffe alenefaren!

Her kan du se en video av Ben og barna.

LES OGSÅ: 89 år gamle Maisie har strikket 450 pledd til hjemløse hunderFå med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter