søndag, januar 26, 2020
Historier fra livet Enslig mor bygget dette huset helt selv - en...

Enslig mor bygget dette huset helt selv – en drøm som gikk i oppfyllelse!

-

Den unge moren hadde en usikker fremtid i møte. Hun har alene omsorgen for tre barn. Det var bare å finne frem hammer og spiker! 

Etter en skilsmisse måtte altså 29-år gamle Kelley Lewis fra amerikanske Ohio ta vare på sine tre barn alene. Kvinnen hadde vridd tankene for å finne ut hva hun skulle gjøre for å ta kontroll over livet til seg selv og barna.

Løsningen er bemerkelsesverdig. Kelley kjøpte en liten tomt i byen South Vienna og brukte de neste 2 årene på å bygge et hjem til seg og barna. Hun bygget huset helt selv, og prosjektet er nå ferdig. Et flott 18 kvadratmeter trehus er nå hjemmet til henne og familien.

«Jeg tror mange mennesker i dagens samfunn hele tiden ønsker seg mer. Noe større og bedre. Men folk gjør seg selv en bjørnetjeneste om det medfører at folk ikke lenger klarer å verdsette de små tingene», sier Kelley Lewis.

Et kamerateam har besøkt Kelley i hennes lille personlige hus, her er tv-innslaget fra reportasjen:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kaster grisen utfor 70 meter – ble tvunget til å hoppe i strikk

Folk over hele verden har protestert kraftig etter at en fornøyelsespark i Kina tvang en gris til å hoppe strikkhopp. "Dette er dyremishandling av...

Forsker konkluderer: influensa ER verre for menn

Er det virkelig slik at menn blir sykere enn kvinner? Du er nok ikke alene om du...

Kvinne stanset bilen for å filme elg. Hva hun også fikk med på opptaket, fikk henne til å grøsse

Da den kanadiske kvinnen Audrée Tanguay Fréchette tilfeldigvis så en elg som sto og beitet i veikanten i Gaspésie i Quebec, stanset hun bilen...