Hjem Kjendisnytt Er dette den nye kjæresten til Leah Behn?

Er dette den nye kjæresten til Leah Behn?

I disse dager markerer mange avgangselever slutten på 13 års skolegang med et festlig skoleball. Blant dem som feirer overgangen til voksenlivet, er Leah Behn (19).

Leah, som har vunnet flere priser for sitt engasjement innen mote, har delt en rekke videoer av seg selv som forbereder seg til kvelden for avslutningen. Men én video skiller seg spesielt ut og har fått mye oppmerksomhet.

I en nylig delt TikTok-video får Leah selskap av en «mystisk» gutt. Sammen utfører de en «TikTok-transition», hvor de viser seg selv før og etter de har pyntet seg til ballet. På slutten av videoen ser man Leah smile stort, før gutten gir henne flere kyss på kinnet.

Foto: Skjermdump TikTok

Identiteten til den unge mannen er foreløpig ukjent. Se og Hør har ikke klart å få en kommentar fra Leah Behn om hvem denne mystiske gutten er, eller om det er romantikk i luften.

Flere av Leahs følgere er i ekstase over videoen og kommenterer ivrig. Blant kommentarene finner vi begrepet «hard launch», som brukes når noen introduserer kjæresten sin for første gang på sosiale medier. Kommentarene flommer over av hjerteøyne- og hjerte-emojis, blant annet fra influenser Øyunn Krogh (28).

Foto: Skjermdump TikTok

Leah var tidligere i et forhold med skuespiller Max Campbell (19), men de gikk hver til sitt i høst. Nå spekuleres det om Leah har funnet kjærligheten på nytt, eller om den mystiske gutten bare er en venn.

  1. Leah Isadora Behn
  2. Leah og Martha
Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com