lørdag, juli 11, 2020

Er du født i juli? Her er 6 grunner til at du er unik

Mest lest nå

Fem grunner til at dagens barneoppdragelse er i krise

Den britiske barnepiken Emma Jenner, kjent for realityserier «Take Home Nanny», har delt fem av de viktigste punktene til at dagens foreldre ikke lykkes...

Er du født i juli? Da har du all grunn til å smile! Nedenfor har vi samlet en rekke punkter for hvorfor akkurat julibarn kan være fornøyd med tilværelsen.

For hva er vel egentlig bedre enn å ha bursdag om sommeren? Etter min mening den beste årstiden vi har, og definitivt den beste tiden å arrangere selskap på.

1. Julibarn er mer optimistisk

Mennesker født i juli har en tendens til å alltid se det positive med livet.


Ifølge Business Insider er det ikke helt tilfeldig. De skriver at forskning bekrefter at julibarn stort sett er mer optimistisk, og faktisk har mindre sjanse til å få dårlig syn enn mennesker født i andre måneder.

«Det virker helt absurd at måneden du er født i skal ha noe innvirkning på ting i livet som hvor høy du blir, hvordan du gjør det på skolen, BMI, og hvorvidt du er utsatt for spesielle sykdommer eller ikke. Men alle disse tingene kan påvirkes av hvilke måned du slapp ut av mors mage,» sier Russel Forster som jobber som forsker på Oxford University.

2. Mange kjente personer er født i juli

Det er ikke mangel på kjente personer som er født i nettopp juli. Den historiske lederen for Roma, Julius Caesar, var født enten 12 eller 13 juli.

Andre historiske og kjente personer som er født i juli er for eksempel:

Nelson Mandela, Prinsesse Diana, Gerald Ford, George W. Bush, Tom Cruise og Lindsay Lohan.

3. Julibarn er sjarmerende og generøse

Dersom barnet ditt er født i juli skal du ikke bli overrasket om han eller henne vokser opp til å bli en sjarmerende og generøs person. Ifølge Parenting er det nemlig egenskaper som ofte følger mennesker født i juli.

Er du født i juli? Da er det stor sjanse for at du er godt likt! Foto: Canva

De har stor sympati for andre og har også god smak når det kommer til mat og musikk.

4. Emosjonelle

Mennesker som er født i juli er ofte mennesker som lett blir emosjonelle. Parenting hevder at julibarn er sensitive og derfor ofte kan frykte å bli såret. Når de blir såret bruker de ofte lang tid på å komme over sorgen.

5. Fokuserte

De fokuserer på ting (og personer) som betyr mest for dem. Julibarn jobber hardt for å nå sine drømmer men har også mye fokus på familie og venner. Drama og sladder er ikke noe du som er født i juli setter pris på.

6. Selvkontroll

Ifølge Parenting er det gjennomført et studie som viser at ved 18 måneders alder har barn født i juli en større tendens til å regulere seg selv enn babyer født i vintermånedene.

Ja, mennesker født i juli kan være sensitive og emosjonelle, men de har også en god selvkontroll.

Kjenner du noen som er født i juli? Da kan du dele artikkelen med dem – sannsynligvis får de et smil rundt munnen!

130,142FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter