Hjem Nyheter Er du født i Tyrens tegn? Da kjenner du deg kanskje igjen i dette

Er du født i Tyrens tegn? Da kjenner du deg kanskje igjen i dette

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Har du bursdag mellom 19 april og 20 mai? Da er du født i tyrens tegn. Og ifølge astrologene er det enkelte personlighetstrekk som er typiske for dette stjernetegnet… 

Som det første jordtegnet i dyrekretsen er de som er født i Tyrens tegn ofte veldig jordnære. 

– De trives med at ting er stabile, at ting er solide, at ting er pålitelige, og liker det stødige og konsekvente, sier astrologen Aliza Kelly til til People.com

Dette er også de samme egenskapene som gjør at Tyren kan oppfattes som litt sta eller viljesterk. Og som Kelly forklarer, så er det også dette som ligger til grunn for Tyrens utholdenhet. 

– De ikke ønsker å føle seg tvunget til å gi opp noe som de vet de liker. Hvis de vet at de liker å gå på kino på søndag formiddag, hvorfor skulle de da gå på fredag kveld? Hvorfor skulle de endre det, sier astrologen som påpeker at det er en logikk i den litt sta oppførselen som Tyren ofte kan irritere andre med. 

Illustrasjon laget med AI av Sosialnytt

I tillegg til at Tyren ønsker seg stabilitet, er dette tegnet også tett sammenvevd med den fysiske, materielle verdenen. 

– Tyrer er veldig opptatt av sine fysiske og kroppslige opplevelse her. De er sensuelle og nært knyttet til sine sanseopplevelser, sier hun. 

De som er født i dette stjernetegnet  vil ofte være opptatt av fysisk velvære og komfort. 

Når Tyren møter andre stjernetegn, er det ofte Jomfruen og Steinbukken som vekker Tyrens begeistring. Dette er de to andre jord-tegnene i dyrekretsen. Deres felles begeistring for at ting er basert på fornudt og realiteter og ikke bare følelser gjør at disse tegnene ofte finner sammen. 

Væren, Løven og Skytten er ildtegn, mens Tvillingene, Vekten og Vannmannen er lufttegnm. Dette er de stjernetegnene som de minst kompatible med Tyren. 

– Tyren kan ha utfordringer med Ild and Luft. Ild er spontan og lidenskapelig. Mens lufttegnene er mye mer teoretiske, intellektuelle og flyktige enn det den fornuftige Tyren setter pris på, forklarer Kelly.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com