Hjem Kjendisnytt Er du Harry Potter-fan? Da kan du glede deg til gjensyn 1. nyttårsdag

Er du Harry Potter-fan? Da kan du glede deg til gjensyn 1. nyttårsdag

Er du en av de mange som ble fanget av magien på Galtvort? Da kan du glede det til et gjensyn med karakterene fra filmserien som har fengslet lesere og seere på tvers av generasjoner i to tiår nå.

I anledning 20-årsjubileet til filmen «Harry Potter og de vises Sten», gjenforenes Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson og de andre i rollebesetningen fra de åtte Harry Potter-filmene. Premieren på Return to Galtvort kan du se 1. januar på HBO Max.

Blant skuespillerne vi er lovet gjensyn med er Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch og Ian Hart

– Det har vært en utrolig reise siden debuten til filmen om Harry Potter og De vises stein, og å se hvordan den har utviklet seg til dette bemerkelsesverdige sammenkoblede universet har mildt sagt vært magisk, sier direktør Tom Ascheim i pressemeldingen fra Warner Bros.

Allerede nå er det en del smakebiter tilgjengelig for fans som synes det er lenge å vente. På nettstedet WizardingWorld.com dukker det stadig opp små nyheter.

Ettersom Daniel, Rupert og Emma er blitt voksne siden sist vi så dem dreier dette seg om nok en gjenforening der skuespillerne forteller om opplevelsene og rollekarakterene sine. Sannsynligvis ikke helt ulikt konseptet Friends: The Reunion, som også er produsert av HBO.

Dersom du synes gjensynsgleden er stor, lover HBO å også ha de åtte Potter-filmene tilgjengelig for strømming.

Mens vi venter på det nye året og gjensyn med Harry og vennene, kan vi se på denne traileren som Hermine (Emma Watson) har delt:

Om sin innsats i filmene har Emma Watson skrevet i et innlegg på Instagram at «Harry Potter var mitt hjem, min familie, min verden og Hermine (er fortsatt) min favoritt fiktive karakter gjennom tidene. Jeg tror en journalist en gang sa at det var irriterende hvor mange ganger jeg under et intervju nevnte hvor heldig jeg var (…)»

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com