in

Er du rødhåret eller skallet? Da kan du glede deg til neste iOS-oppdatering

Når Apple slipper sin nyeste iOS-oppdatering inneholder den en gledelig nyhet for rødhårete.

Det har lenge vært mulig å sette inn emojier i alle mulige varianter og farger, bare ikke med noen med rødt hår. Dette har nå Apple bestemt seg for å gjøre noe med, og nå skal altså også rødhårete få muligheten til å sette inn smileys for å fortelle hvilket humør de er i – med sin egen hårfarge.


I følge avisen Independent vil oppdateringen komme tirsdag, og det vil da bli mulig å sette inn emojier med rødt hår – og flere hudfarger.

Opprinnelig kom nyheten om de rødhårete emojiene allerede i februar i år, men det er først nå det er satt et tidspunkt på oppgraderingen.

At smileys med rødt hår har vært en mangelvare lenge har man visst siden begynnelsen av 2017, da en stor gruppe rødhårete mennesker startet en underskriftskampanje hvor de forlangte sin egen emoji. Ikke lenge etterpå hadde langt over 20.000 personer skrevet under på oppropet, og nå har Apple tydeligvis tatt anmodningen på alvor.

Men det er ikke kun de rødhårete som kan glede seg til oppdateringen. Også de uten hår får nå sin egen smiley – som er skallet, selvfølgelig.

Del gjerne artikkelen for å spre den gode nyheten. Det vil dine rødhårete venner sette stor pris på.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Den lille gutten donerte blod til sin døende søster – Han stilte så et spørsmål som gjorde legen målløs!

Chad ble blind på grunn av en enkel feil som svært mange av oss gjør!