lørdag, januar 23, 2021

Er isfronten iferd med å smelte?

Mest lest nå

Sjokkbølgene som kom da prins Harry og hertuginne Meghan trakk seg fra kongelige plikter tidligere i år hadde knapt lagt seg før britiske medier begynte å spekulerte i om abdikasjonen skyldtes det kjølige forholdet til resten av kongefamilien.

Nå overrasker dronningen med en hyggelig gest til Meghan.


I anledning hertuginne Meghans 39-årsdag tidligere i august sendte dronning Elizabeth og prins Phillip en gratulasjon fra kongefamiliens offisielle Instagramkonto.


På bildet med hilsningen «Ønsker hertuginnen av Sussex en veldig gledelig bursdag» ser vi dronningen og Meghan fra deres første offisielle oppdrag sammen.

Også Will og Kate har lagt ut gratulasjoner til jubilanten fra sin offisielle konto, Kensingtonroyal. 

Mens hilsningene har fått stor oppmerksomhet i internasjonale medier sier Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle til Dagbladet at spekulasjonene ville gått enda høyere dersom dronningen og prins Philip og prins William og hertuginne Kate hadde valgt å ikke gratulere jubilanten. 

Gratulasjonene kommer kort tid før boken «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family» slippes. Smaksprøver fra manuskriptet har satt fart i spekulasjonene rundt det påstått turbulente forholdet mellom Harry og Meghan på den ene siden og William og Kate på den andre.

Forfatterne av boken påstår blant annet at det var Harry og Meghans popularitet i utlandet som skapte den påståtte isfronten mellom de to brødrene og deres ektefeller.

– Hvorvidt det er isfront mellom partene eller ikke, vet vi jo ikke. Men det er ingen tvil om at det har vært en vanskelig tid for dem, sier Vagle til avisen og legger til at Harry selv har bekreftet at forholdet til broren ikke er det aller beste om dagen. 

LES OGSÅ: Prins William klarte dessverre ikke å holde løftet han ga sin mor Diana. Men han gjorde noe enda bedre

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter