torsdag, mars 4, 2021

Erik Rotihaug avslører hva han gjorde med Farmen-premiene

Mest lest nå

Erik Rotihaug stakk av med bil og hytte da han slo Ingebjørg Monique Haram på målstreken i 2019-sesongen av Farmen.

– Det var det beste for meg økonomisk nå. Jeg er ikke så gammel, sier han til Dagbladet.

Rotihaug sier han egentlig hadde tenkt å sette opp hytta han vant, men slik ble det altså ikke.


Faksimile Dagbladet TV

25-åringen avslører ikke salgssummen, men forteller at pengene han har fått for salgene har blitt investert «litt her og der».

Etter Farmen- seieren har Rotihaug fått en rekke forespørsler om samarbeid, men det rette tilbudet har imidlertid ikke kommet ennå.

Umiddelbart etter seieren fortalte han at han var nedbrutt både fysisk og psykisk.

– Jeg gikk ned tolv kilo. Det er mye, og det er stort sett muskelmasse. Det var tungt å se seg selv i speilet da jeg kom ut, å se hvor sliten jeg var og hvordan kroppen har forandret seg. Det var veldig spesielt, har han tidligere uttalt til Dagbladet.

Nå kan 25-åringen, som til daglig jobber som septiktømmer, fortelle at hverdagen er noenlunde tilbake til normalen etter Farmen-deltagelsen.

– Jeg vil ikke kalle meg kjendis. Det er en slags rolle føler jeg, som blir så feil. Man er med på et realityprogram, og en kjendis er en som har vært i rampelyset i mange år, som folk kjenner fra mye. Ikke en som har glimtet innom, sa han bestemt.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter