Hjem Kjendisnytt Erlend Elias selger alt han eier: – Alle tingene mine tynger meg

Erlend Elias selger alt han eier: – Alle tingene mine tynger meg

Del
X

Erlend Elias Bragstad (37) har en sofa til 100.000 kroner, et spesiallaget spisebord i marmor til 150.000, flere hundre par sko, tusenvis av gensere og mange hundre uåpnede smykker som fortsatt ligger i innpakningen. Nå selger han alt han eier.

Denne helgen holdt Erlend Elias salg i sin egen leilighet på Lilleaker i Oslo. Nå er kjendisstylisten lei av det materialistiske livet sitt.

«Jeg har innsett at alle tingene tynger meg, og at jeg har lyst til å leve litt enklere», sier han til Dagbladet.

Foto: Privat

Fikk ny innsikt etter farens død

Noe av grunnen til at Erlend Elias vil kvitte seg med alle tingene sine, er en innsikt han fikk etter at faren hans, Per Bragstad, døde i august i fjor, bare 74 år gammel. Erlend Elias sier til Dagbladet at dødsfallet og sorgen som fulgte i tiden etter, har en klar sammenheng med prosessen han nå går igjennom.

«I leiligheten min er det gull, glitter og strass over alt. Men jeg er jo egentlig fra en familie med beina godt plantet på jorda. Jeg ønsker at onkelbarna mine kan komme på besøk uten at jeg frykter for at noe blir ødelagt. Det er jo bare ting», sier han.

Foto: Privat

Vil starte på nytt

Erlend Elias forteller at salget langt fra er en impulshandling. Dette har han tenkt på lenge og det er en følge av et ønske om å starte på nytt, med beina godt plantet på jorda.

«Alle som for eksempel har lest boka mi, vet at jeg på sett og vis har to personer i meg. Erlend Elias er på en måte en karakter i offentligheten, som med tiden også har tatt for mye overhånd på hjemmebane. Jeg jobber for å finne litt mer plass til Erlend i meg, uten at det skal høres ut som jeg har en splittet personlighet», sier han.

Det som ikke blir solgt i helgen, vil han donere bort til frivillige organisasjoner.

Foto: Privat

LES OGSÅ: Erlend Elias med rørende ord til Christine Koht: Hele Norge heier på deg

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com