in

Erlend vant The Voice: – Det betyr mye

The Voice faksimile: YouTube

Fredag kveld stakk Erlend Gunstveit (25) av med seieren i talentprogrammet «The Voice». Premien er en platekontrakt.

De fire mentorene, Ina Wroldsen, Tom «Matoma» Stræte Lagergren, Espen Lind og Yosef Wolde-Mariam stilte med hvert sitt talent i den store finalen som ble sendt på TV 2 fredag kveld.


Deltakerne sang først hver sin låt. Sofie Fjellvang (20) på team Yosef stilte med «Africa» (Toto) og islendingen Natan Dagur (21) på team Ina sang «Lost On You»(Lewis Capaldi).

De måtte imidlertid se seg slått av Maria Petra Brandal (20) på team Espen med «Some Die Young» (Laleh) og Erlend Gunstveit på team Matoma som startet kvelden i bunad med «I Will Wait» (Mumford & Sons).

Etter den første delen av The Voice-finalen sto Erlend Gunstveit og Maria Petra Brandal igjen for å kjempe om førsteplassen. De to sang «Both Sides Now» (Joni Mitchell) og  «House by the Sea» (Moddi).

– Tusen tusen takk til alle som har stemt! Kan ikke beskrive hvordan jeg har det nå, det er det største jeg har vært med på noen gang, sier artisten i et innlegg på Instagram-kontoen sin.

Han berømmer også de andre finalistene.

– Dette er helt unike artister vi garantert hører fra igjen, de er allerede helt på øverste vokal-hylle, skriver han i innlegget.

Og i det samme innlegget forteller Erlend at han ved flere anledninger har tenkt å slutte med musikken.

– Når jeg tenker tilbake på alle gangene jeg har tvilt på meg selv og har tenkt å legge sangen på hylla – kanskje på grunn av kommentarer eller sterk selvkritikk så er det helt vilt å tenke på at folk stemte så mye i går. Helt utrolig. Kom inn i denne konkurransen uten forventninger, men kun et håp om å nå ut til noen med historiene i sangene jeg synger, skriver Gunstveit.

Da Gunstveit ble med på The Voice, hadde han noe mindre erfaring med seg, sammenlignet med andre deltakere. Matoma valgte å snu under blindaudition.

– Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal si. Dette har mye med han å gjøre, sier Gunstveit til TV 2 og hinter til mentoren sin Matoma.

I løpet av The Voice har det vært tydelig at Gunstveit og Matoma har vært et godt team.

– Vi har vært som knoll og tott. Vi har jobbet, og jeg føler vi har vært på vårt beste når vi har vært spontane, og latt følelsene gripe oss. Du fortjener dette, min venn, sier Matoma ifølge TV-kanalen.

TV 2 planlegger en ny sesong av den populære sangkonkurransen, og er i disse dager ute og søker artistspirer over hele landet.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

utro herremann

Konen skrev et siste brev til sin utro ektemann

Petter Uteligger og Svein Stang

Petter Uteligger og Sveins herlige avsløring: Endelig blir dette en realitet