søndag, november 29, 2020

Erna Solberg er lei av å få kjeft – bytter navn

Mest lest nå

Frekk kvinne hånet «møkkete mann» – svaret hans går viralt

Da kvinnen kom med en frekk kommentar på utdanningsnivået til den skitne håndverkeren valgte han å svare på tiltale.  Håndverker Andy Ross var innom det...

Prins William og hertuginne Kate er i sorg

Hertugfamilien mistet familiehunden Lupo som ble ni år gammel.  I et innlegg på Instagram-kontoen for Hertuginne Kate (38) og prins William (38) fortalte hertugparet søndag kveld...

Erna Solberg får kjeft hver eneste dag og drapstrusler. Nå bytter hun navn. 

Helsefagarbeideren Erna Solberg mottar daglig hets og trusler som sannsynligvis er tiltenkt hennes mer kjente navnesøster Statsminister Erna Solberg. 

Lagertha Solberg het tidligere Erna. Men å dele navn med statsministeren ble så belastende at hun byttet navn. Faksimilie: Facebook

– Jeg får mye kjeft for alt mulig rart som folk er misfornøyd med. Vindkraft, ulver, dagpenger, trygdepenger, NAV-saker. Ja, jeg får til og med skylden for ørnedrap, forteller hun til NRK. 


Statsministerens navnesøster på Gjøvik har fått erfare at det ikke er lett å dele navn med kvinnen som styrer landet. 

Hun får kjeft via telefonoppringinger, SMS og sosiale medier hver eneste dag.

– Det er hele døgnet. Det tikker inn så mye meldinger at jeg må bytte nummer ofte. For trøkket er så stort. Det er slitsomt å få så mye kjeft som jeg ikke får gjort noe med, sier hun til NRK.

Statsministerens navnesøster har til og med blitt drapstruet. 

– Jeg syns jo Erna er et fint navn og Erna Solberg er et spesielt fint navn. Men det er krevende å stå til ansvar for alt som folk er sinte på meg for, sier statsministeren til NRK. 

Hun ønsker å gjøre folk oppmerksomme på at det er fånyttes å søke etter statsministerens telefonnummer på internett.

Erna Solberg på Gjøvik skifter nå navn til Lagertha for å slippe å ta imot all hetsen. Statsministeren sender følgende hilsen til helsefagarbeideren.

– Kjære navnesøster: Jeg beklager at jeg har gjort at du får mye tyn. Du skal slippe å ta ansvar for det jeg gjør. Så håper jeg at du lever godt med navnet Lagertha.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter