Hjem Kjendisnytt Erna Solbergs rørende bilde og ord til ektemannen på bryllupsdagen

Erna Solbergs rørende bilde og ord til ektemannen på bryllupsdagen

I fjor høst kom sjokkavsløringen om at ektemannen til Erna Solberg, Sindre Finnes, hadde kjøpt og solgt store mengder aksjer under hennes tid som statsminister.

På pressekonferansen forrige september fortalte Solberg at hun ikke var klar over omfanget av ektemannens aksjehandel.

– Sindre har handlet langt mer enn det han har fortalt meg og Statsministerens kontor mens jeg var statsminister. Det er alvorlig, sa Solberg og la til at ektemannen har hatt cirka 1,8 millioner kroner i nettogevinst.

Solberg kalte ektemannens handlinger for et alvorlig tillitsbrudd.

– Sindre har ikke vært ærlig med meg. Tillitsbrudd er alltid vanskelig, og ekstra vanskelig er det spesielt når det er i familien. Det gjør vondt for meg å være så hard mot Sindre som jeg er i dag. Men fordi vi har felles økonomi er hans handlinger direkte påvirket av hvordan jeg kan gjøre min jobb som politiker, sa hun.

Vi vil bli gamle sammen

Mange har nok stilt seg spørsmålet om det ville være mulig for Erna å tilgi ektemannen etter tillitsbruddet. Og nettopp det ble tema da Erna gjestet Else Kåss Furuseths (43) nye talkshow «Else» på TVNorge.

Erna Solberg var gjest i det nye programmet til Else Kåss Furuseth. Foto: Cato Ingebrigtsen / Warner Bros. Discovery

Her fortalte Erna om de vanskelige dagene like etter at saken ble en mediestorm.

– Sindre hadde reist til Bergen og jeg fløy over etter et møte i sentralstyret for å snakke om saken. Det er klart at det ikke var en god dag for noen av oss. Jeg hadde snakket med han om det noen dager i forkant, men vi snakket en del om at dette kom til å bli vanskelig, at det var krevende og at jeg var lei meg. Det var Sindre også.

Men for Erna var det aldri noe tema å forlate ektemannen. Noe hun er åpen om i samtalen med Else Kåss Furuseth.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

Erna og Sindre
Foto: Privat

Feirer bryllupsdag

I dag feirer Erna og Sindre 28 år som gift.

På Instagram har Erna delt et bilde av seg selv og ektemannen Sindre Finnes, hvor de to går på skøyter. Til bildet skriver hun:

«I dag er det 28 år siden vi giftet oss. Men bare vår 7 .bryllupsdag. 28 år med mange gode dager og noen vanskelige. Sånn er livet og samliv.»

At det bare har blitt «7 bryllupsdager» skyldes naturlig nok at 29 februar bare kommer hvert fjerde år på grunn av skuddår.

Vi gratulerer paret så mye med dagen! Du må gjerne klikke på deleknappen og sende dine gratulasjoner du også!

Tags:

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com