Sarah ble ertet på skolen fordi hun er annerledes. Da brettet storebror opp ermene!

939

11 år gamle Matt Morris fikk høre at hans lillesøster, Sarah, ble mobbet på skolen. Matt var klar på at han var nødt til å gjøre noe for å hjelpe søsteren sin som har Down syndrom.

Matt er kjent på Youtube hvor han kaller seg MattyB. Musikken han publiserer får mange tusen treff. Så hva var vel bedre enn å støtte søsteren sin gjennom en sang på youtube-kanalen? Da visste han at budskapet ville nå bredt ut.

Melodien han har brukt er Cindy Laupers ”True Colors”, men vokalen gir en klar beskjed om hva denne storebroren føler for sin yngre søster, som han elsker. Her er et utdrag fra den treffende teksten:

Du vet at å bli akseptert er ikke lett;
det utfordrer oss alle på en eller annen måte
Uansett farge, alder, kjønn eller rase
Vi blir ukomfortable når noen er annerledes enn oss
De kommer inn i vår sone og presser oss til å være åpen for forskjeller.

Matt har aldri sett på søsteren sin som noe annet enn lillesøsteren som han elsker å leke med. Han håper at sangen hans kan lære andre mennesker at man ikke skal mobbe, og ikke minst vise andre barn med spesielle behov at det er mange flere mennesker som elsker dem, enn det er mennesker som mobber dem.

”Noen av barna på skolen erter henne kanskje fordi hun er annerledes, men jeg syns ikke at noen skal bli mobbet, uansett hva de har eller hvor annerledes de er,” sa Matt til ABC.

Vennligst DEL budskapet til Matt og vis de med spesielle behov at du heier på dem!

SISTE NYTT

Advertisements