søndag, februar 28, 2021

Espen Behn følger i Aris fotspor – fikk Märtha og Maud på besøk

Mest lest nå

Espen Behn har utstilling på Galleri Soon. Prinsesse Märtha Louise og Maud Angelica var på besøk.

Prinsesse Märtha Louise og datteren Maud Angelica har vært innom utstillingen til Espen Behn, Aris lillebror. I likhet med Ari har også Espen tatt opp penselen.

Espen Behn har utstilling på Galleri Soon. Prinsesse Märtha Louise og Maud Angelica kom på besøk. Faksimile: Instagram

– Besøkte utstillingen til Aris bror i dag på Galleri Soon. Det var så oppriktig og flott utstilling av en ekte maler. Elsket den!! Takk for at du deler begavelsen din med verden, skriver prinsesse Märtha Louise på Instagram, og legger til at man må være kjappe med å komme og se før alt er utsolgt.


– Så hyggelig å se dere, kommenterer Espen og Aris mamma, Marianne Behn i kommentarfeltet.

Lillebror Espen har ifølge Nettavisen tidligere gjort stor suksess i reklamebransjen. Tidligere har han vunnet en rekke priser for reklamefilmene sine i USA, og her hjemme er han kanskje mest kjent for å ha etablert reklamefilmselskapet Motion Blur, hvor Harald Zwart er medeier.

Espen Mathias Behn har utstilling sammen med Henrik Kleppe, Sverre Koren Bjertnæs, Espen Mathias Behn og Christer Glein

– Som kunstner utfolder Behn seg innenfor et bredt spekter av medier og uttrykksformer: Både film, foto, men også installasjon, maleri og skulptur. Han nærer en dyp interesse for den klassiske kunsthistoriske tradisjonen. I arbeidene sine fletter han sammen konseptuelle elementer med referanser til både eldre og moderne kunst, opplyser galleriet på nettsidene sine.Foruten at han selv er utøvende kunstner underviser Espen Behn også i Kunst, Film, Fotohistorie og klassisk kunsthistorie ved Oslo Fotokunstskole.

Ari og Espen er ikke de eneste kunstnerne i familien Behn. Også Espens niese, Maud Angelica, har allerede rukket å demonstrere lovende talent innen kunst. Med jevne mellomrom dukker det opp skisser på Instagram-kontoen hennes 3_eyed_cat.

LES MER:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter