Hjem Kjendisnytt Espen Lervaag deltok i «16 ukers helvete» – Se de vanvittige før- og etterbildene

Espen Lervaag deltok i «16 ukers helvete» – Se de vanvittige før- og etterbildene

Komikeren Espen Lervaag har vært en av deltakerne i årets «16 ukers helvete» med Martin Johnsrud Sundby. Nå deler han bilder av den enorme forandringen han har vært gjennom.

«16 ukers helvete» på TV Norge er inspirert av det svenske programmet «Den stora hälsoresan». Programmet, ledet av Martin Johnsrud Sundby med klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm, fokuserer på helse og livsstilsendring. Konseptet består i at seks kjendiser over en periode på 16 uker skal forbedre sin fysikk gjennom trening og endret kosthold.

Programmet har hatt flere sesonger med ulike kjendiser. Sesong 1, som startet i januar 2022, inkluderte deltakere som Agnete Husebye, Christer Falck, og Trine Lise Olsen​​. Sesong 2, som begynte i januar 2023, hadde kjente navn som Alex Rosén og Steffen Iversen​​. Og sesong 3 som har gått på TV denne høsten har hatt deltakere som Espen PA Lervaag og Mia Gundersen​​, mens sesong 4, med premiere våren 2024, vil inneholde deltakere som Annette Walther Numme og Stian «Staysman» Thorbjørnsen​.

En av dem som har delt oppdateringer på Instagram om hvordan det har gått er Espen Lervaag. Dette bildet la hun ut da programmet startet:

«Det blir en reise»

Og for 5 uker siden kom det første før-og etterbildet fra Espen.

«Haha! Samme fyr, to forskjellige tv-programmer»

I et annet innlegg avslører Espen at han har gått ned hele 19 kilo på de 16 ukene. Livvidden har krympet med 23 cm mens fettprosenten har gått ned nesten 16%.

Og til slutt; det siste bildet som viser forvandlingen

På Instagram skriver Espen:

«Da lukkes 16-ukers helvete kapittelet. Tusen takk til alle engasjerte folk. Jeg har prøvd å svare så mange som mulig med tips og triks, men det største trikset er: Spis sunt og tren. 😘 Nå er prosjekt Birken i gang så litt treningsblogg blir det nok fortsatt. Jeg er ekstremt happy med dette prosjektet, har forandret livet mitt. Og til alle dere som lurer. Ja, det blir 24-timers ribbe til jul. 🎄🎄🎄 Tusen takk for all support.»

Dette får man si var en imponerende forvandling! Trykk gjerne på deleknappen om du er enig!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com