Hjem Fremhevet Espen Lind deler herlig beskjed med kjæresten Lisa

Espen Lind deler herlig beskjed med kjæresten Lisa

Musikeren og «The Voice»-mentoren Espen Lind (53) har all grunn til å smile om dagen. Ikke bare feirer han ti år sammen med kjæresten Lisa Tatjana, men han har også sikret seg en spennende ny rolle i teaterstykket «Jesus Christ Superstar».

I høst skal Lind innta rollen som Pontius Pilatus i den storslagne musikalen «Jesus Christ Superstar» på Folketeateret. Han skal dele scenen med kjente navn som Aksel Hennie, som spiller Jesus, og Bjarte Tjøstheim.

Espen Lind, som er vant til å stå på scenen som musiker, uttrykker en viss nervøsitet, men også glede over den nye utfordringen:

– Dette blir noe nytt for meg. Og jeg går til rollen med skrekkblandet fryd, sier han til NRK.

Ti år med kjærlighet

Privatlivet smiler også til Espen Lind. Han og kjæresten Lisa Tatjana, som han møtte gjennom «The Voice» i 2015, feirer nå ti år sammen. Lisa delte nylig sin glede på Instagram:

«I november har vi vært kjærester i 10 år, og i dag feirer vi Lind. Jeg føler meg fortsatt like heldig hver eneste dag! Elsker deg.»

Espen selv la ut en rørende melding på sin egen Instagram-profil:

«Gratulerer med merkedagen, baby! Jeg elsker deg.»

Det er tydelig at kjærligheten blomstrer for paret.

Espen Lind er en av Norges mest anerkjente musikere og låtskrivere. Han har skrevet låter for noen av verdens største stjerner og har vært en sentral skikkelse i norsk musikk i mange år. Mange kjenner ham som en av mentorene i «The Voice» på TV 2, hvor han nylig feiret en ny seier med sin deltaker, Inger Lise Hope, som vant årets sesong.

Selv om Espen Lind har vært privat om sitt personlige liv, er det kjent at han møtte sin store kjærlighet, Lisa Tatjana, gjennom «The Voice». Lisa var deltaker i programmet to år før de ble et par. Sammen har de en sønn, og i en episode av «The Voice»-podkasten i fjor, delte Lind hvor mye han verdsetter balansen mellom jobb og familieliv:

– Det gir meg enorm glede å kunne holde på med det jeg gjør, og så å komme hjem til kona mi og sønnen min og leve et skikkelig straight A4-liv.

  1. Tore og Richiel
Tags:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com