in

Espen PA Lervaag avslører hva han smuglet med seg inn på Farmen

TV 2 / Strix Farmen Kjendis 2023: Espen PA Lervaag. Foto: Espen Solli/TV 2

Farmen Kjendis startet med et brak denne uken, og allerede etter to dager forlot en av deltagerne kjendisgården etter munnhuggeri.

Alt i andre episode av Farmen Kjendis forlot Lina Adampour Steinsjøen gård. Nettavisen skriver at bakgrunnen for konflikten mellom Høyer og Adampour var at hun hevder at han brukte det rasistisk ladede skjellsordet «pakkis».

Hendelsen skal ha skjedd da kameraene ikke var til stede. Høyer nekter for å ha sagt ordet, og det ble betydelig diskusjon rundt bordet i etterkant. Etter diskusjonen bestemte Adampour seg for å forlate gården og ikke komme tilbake.


– Det er trist når mennesker føler de må trekke seg. Det er ikke noe hyggelig det. Jeg fikk snakket med Lina før hun dro også. Jeg prøvde å ikke ta noen side i den saken, sier Farmen Kjendis-deltaker Espen PA Lervaag til Romerikes Blad.

Romerikingen mener at hendelsen fikk alle til å reagere.

– Jeg tror folk etter hvert begynte å tenke på at det eskalerte ut av sammenheng. Jeg synes det er fascinerende at medievante folk ikke forstår at dette filmes og klippes til. Når det oppstår diskusjoner der noen opplever at det er blitt slengt ut rasistiske utsagn, så må man trå varsomt. Som hvit mann i 40 årene forteller historien det, sier han til RB og legger til at han er konfliktsky og ikke glad i krangling eller dårlig stemning.

View this post on Instagram

A post shared by Espen PA Lervaag (@espenpalervaag)

Espen PA Lervaag har tidligere avslørt til Romerikes Blad at han smuglet med seg snus inn på kjendisgården.

– Istedenfor å kaste den, så putta jeg den i lomma. Den skal jeg se om jeg kan ha i seks uker da, den ene posen, forteller han til avisa.

Bare to dager inn i innspillingen har det derimot allerede vært vanskelig for han å få ha snusen i fred.

– Espen har jo en snus i den ene lomma? sier TV 2 ifølge avisa.

– Det vet jeg, for vi har delt på den i to dager, svarer Christopher Mørch Husby.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Influenser Hasbulla Magomedov risikerer 15 års fengsel etter å ha kritisert Putins krigføring

Fordelene med å starte en egen nettbutikk