in

Espen PA Lervaag etter sjokk-exiten: – Det ble et kortere opphold enn det jeg hadde planlagt

TV 2 / Strix Farmen Kjendis 2023: Espen PA Lervaag. Foto: Espen Solli/TV 2

Da storbonden Ørnulf Høyer må velge førstekjempe, faller valget på influenseren Aleksander Sæterstøl – som dermed måtte velge andrekjempe til den aller første tvekampen i sesong 7 av Farmen Kjendis. Den unge bergenseren valgte komikeren Espen PA Lervaag.

Lervaag sier til Romerikes Blad at han tenkte sitt da han ble utvalgt som andrekjempe.

– Jeg visste det ville komme siden jeg hadde gått så hardt ut med øksekastingen min. Men det var fint å kjempe mot Aleksander. Vi hadde en veldig god tone og det var ikke noe ondt blod mellom oss, noe som gjorde ting litt bedre, forteller komikeren til lokalavisa Romerikes Blad.


Les også: Espen PA Lervaag avslører hva han smuglet med seg inn på Farmen

Han legger til at han ikke syntes verken han eller Aleksander Sæterstøl hadde fortjent å havne i duell.

– Ørnulf Høyer hadde tydelig gjort det klart at han skulle legge vekt på arbeidsinnsats, og verken jeg eller Aleksander hadde ligget på latsiden. Men storbonden forandret jo mening helt plutselig, noe jeg tenkte var urettferdig, sier Espen til RB.

Tvekampen var øksekast, og Aleksander Sæterstøl gikk seirende ut. Dermed ble det Espen Lervaag som måtte flytte over til Torpet, den lille utfordrergården et steinkast fra kjendisgården. Deltakere som taper tvekampene på Farmen flytter inn hit, og får muligheten til å kjempe seg tilbake til Farmen. Akkurat som på Farmen blir også én deltaker på Torpet slått ut hver uke.

–  Jeg hadde ikke så veldig mye nerver, og tenkte det var 50/50 sjanse for at jeg ville gå seirende ut. Aleksander og jeg la imidlertid en slagplan sammen for veien videre til den som vant tvekampen, så det er bare å glede seg, sier Espen Lervaag til RB.

Vi andre kan bare glede oss til fortsettelsen og se om vi klarer å skjønne hvilken slagplan det er de to kamphanene har kokt i hop.

Espen er imidlertid ikke så skuffet over hvordan det gikk, og sier at den som ryker først ut av Farmen er den moralske vinneren.

– Jeg får vondt i magen av voksne folk som krangler, og det var jo en del bråk. 

For de som ønsker å se mer til Espen, så er det bare å følge med på hvordan han klarer brasene på Torpet i uka som kommer. Og dessuten dukker han også opp i TV 2-programmet Sofa fra 19. januar.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Stig-Andre Berge

Stig-André Berge om hva som var det tøffeste med oppholdet på Mesternes Mester

Stig-Andre Berge

Etterlyser «all stars»-sesong etter bittert tap i nattesten: – Alle vi som har mislyktes bør få en ny sjanse