in

Læreren tok vare på elevenes brev. 20 år senere får de lese brevene de selv skrev som barn.

Denne historien handler om en pensjonert lærer i USA, Bruce Farrer,  som for 20 år siden ba elvene sine om å skrive et brev til den fremtidige «seg». Bruce samlet inn brevene og lovet at han om 20 år skulle sende dem tilbake til elvene.

Bruce holdt løftet


Læreren sparte på brevene i 20 år. Så fant han adressen til alle hans tidligere elever, og sendte brevene til dem.

En av hans tidligere elever, jobber nå selv som lærer. Scott Fulton sier til cbc.ca at han husket oppgaven, men ikke hva han hadde skrevet.

«Er du gift?» spurte den gang 14 år gamle Scott seg selv i brevet. «Med hvem? Jeg har alltid lurt på om jeg blir gift med en jeg kjenner nå, eller en jeg møter senere i livet. Gikk du på universitet? Hvilket?». 

Fulton vet i dag svarene på spørsmålene. Han er ikke gift, har ingen barn og valgte en retning som lærer – fremfor sport som han hadde planlagt i brevet da han var 14 år.

Bruce Farrer sier at oppgaven ungene fikk gikk ut på å skrive et 10-siders langt brev. Brevet skulle ha spørsmål og spekulasjoner om hvordan livet var når de var voksen.

Farrer sier at han ser på dette som det mest minnerike han har gjort som lærer.

Jeg vet ikke helt hva det er med denne historien, men den er virkelig fin. Hvordan tror du selv at et brev du skrev når du var liten, med tanker om fremtiden, hadde sett ut?

Se videoen. Den varmer!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Flere hunder forlatt for å dø under flommen i Texas

Hun har Alzheimer og vet ikke lenger hvem datteren er, men plutselig skjer det noe!