Hjem Historier fra livet Et skikkelig drittproblem – guttene gikk på oppdagelsesferd og satte seg fast i kloakken

Et skikkelig drittproblem – guttene gikk på oppdagelsesferd og satte seg fast i kloakken

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Fem barn ble reddet fra kloakken på Staten Island i den amerikanske delstaten New York, etter at «oppdagelsesreisen» endte i som en ordentlig møkkatur.

De fem guttene på 11 og 12 år tok seg inn i en dreneringstunnel, og fulgte tunellene innover i kloakksystemet. Nyhetsnettstedet People.com melder at guttene, etter at de hadde vandret omtrent en halv kilometer innover i tunell-systemet, innså de at de hadde gått seg vill.

Rundt klokken 18 kom telefonen fra den desorienterte guttegjengen.

Ut fra sendere var på barnas telefoner kunne brannvesenet peile seg inn på hvor guttene hvor de befant seg.

Brannvesenet har også sluppet lydopptak av nødsamtalen.

– Hvor lenge har dere gått, spør personen som tar imot nødsamtalen

– Vi har gått mye, svarer gutten som fortvilt ringer inn fra undergrunnen.

12 år gamle Kevin Reyes forteller at en av vennene hans gikk inn i tunnelen, men da han ble sittende fast kom de andre fire guttene til unnsetning for å prøve hjelpe han løs.

– Vi var redde for at vi ikke skulle komme oss ut, og bena våre var nummen, forklarer gutten som deretter beskriver tunnelen som mørk og veldig trang.

Guttenes jakker og skolesekker ble funnet nær et avløp der de antar guttene kom seg inn i kloakksystemet.

Brannvesenet begynte deretter å åpne opp kumlokk langs linjen. Og omsider kunne brannmannen John Loennecker tydelig høre guttene.

Barna satt fast i tunnelen i omtrent en time. Da brannvesenet fikk plukket dem ut av kloakknettet ble de fraktet til legevakten sammen med en av brannmennene som ble skadet under redningsarbeidet.

Et av barna hadde pådratt seg en mindre skade, men utover dette slapp guttene heldigvis med skrekken. De tenker seg trolig om en ekstra gang før de legger ut på oppdagelsesferd i ukjent terreng igjen…

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com