Hjem Mental trener Et sterilisert og manipulert samfunn

Et sterilisert og manipulert samfunn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Noen ganger lengter jeg tilbake til det naturlige livet der dyr, mennesker, syke og friske vanket sammen med den største selvfølgelighet. Jeg var heldig å vokse opp på landet med skog og fjell, dyr og folk som vanket sammen slik det var naturlig å gjøre. Det var livslyst, glede og det var de ting som var dårlige, men dit gikk vi aldri. Det var naturlige lover der vi spant mot det som var interessant, spennende, lærerikt eller gav en eller annen mening.

Jeg ser så mange i dag som går mot det verste de vet, og de fortsetter med det som om de er fengslet eller har mistet evnen til å velge.

Før var det ofte slik at tragedier skjedde, siden folk og fe døde og ble syke. Livet gikk videre og vi fikk mer trygghet av å se hvordan livet var, og mer glede av å erfare at det gjelder å gripe mulighetene mens en kan.

De syke ble friske, om de ikke døde. De friske ble syke, og så ble de også friske igjen og eventuelt kunne de dø om de var mange nok faktorer som talte for det, inkludert at de selv var mette av dage.

I dag får den vanlige mann, kvinne, ungdom, barn og baby knapt tid og mulighet til bare å være menneske. Dermed er det ganske åpenbart at det er lettere å sterilisere kropp, tanker og følelser med antibac, politisk korrekthet eller det som flertallet mener samt numming og fullstendig isolering av sjel og følelsesliv. Bare slik kan en leve i et samfunn som er så ytrestyrt og hodestyrt av analyse og sort / hvitt tenkning.

Tro meg, jeg setter pris på at et sår blir sterilisert og renset, for da gror det best. Er kuttet dypt nok vil det gro en skorpe, og så vil det bli et arr. Arret gjør huden tykkere og mer herdet. På samme måte som kroppen kan vi bli mer herdet, syrket, utviklet og modne i tanker og følelser om vi er i kontakt med det livet vi er. De fleste er ikke i kontakt nemlig. De er for eksempel mer interessert i å påpeke regler, feil og mangler ved alt og alle enn å la andre leve og så faktisk våge å leve et levende liv.

Dessuten setter jeg pris på at vi kan læres, sosialiseres, oppdras og dannes til gode og empatiske mennesker som vet hva kjærlighet og glede er. Det  er viktig at vi ser fakta, fenomener og helheten i alt som skjer nå og setter det i sammenheng. Det er makt, media og meninger fra de som har en agenda om å regjere, tjene penger og eie makten over andre. Dette er den falske og vonde manipuleringen som ikke tjener menneskeheten.

Det du og alle kan gjøre er å bli mer oppmerksomme på hva vi egentlig trenger, ønsker og vil – slik at vi møtes og får sterkere kontakt og blir mer menneskelige igjen. Da kan du være mer god mot familie, venner og alle du har rundt deg.

Det er ikke noen kunst, og det er ikke noen mening i å leve et statisk, forutbestemt og forutsigbart liv som er kontrollert.

Livskunsten er som annen kunst, fri og frank, lett og fullstendig basert på livsglede.

Da er dyr, mennesker og det som er takknemlig bare for å være menneske.

Jeg er Linda Mentora Nordskog, og jeg har en mission & passion for kunsten og mysteriet det er å være menneske.

Velkommen til www.mentora.no og www.helhetklinikk.no

Parterapi i plenum.  Bedriftsutviklende ledelse & teamwork. Organisasjonsutviklende ledelse & teamwork.  Ta kontakt for en demonstrasjon og en forsamtale om hva jeg med team kan skape av muligheter for din arbeidsplass eller for ditt liv.

Beste hilsen Linda Mentora Nordskog for Helhetskonseptet As

Linda Mentora Nordskog

Psykoterapeut, pedagog og mental trener

Linda Mentora Nordskog tilbyr lederutvikling, teamutvikling, parutvikling med kontakt, relasjon og kommunikasjon og individuell hjelp online, telefon og fysisk i Bergen Helhetsklinikk i Strandkaien 16. Linda står bak forskningsprosjektene «Ny behandling for livsstilssykdommer» og «Ny protokoll for relasjonsterapi». Hun har utviklet helse og livsstilskonseptet Bergen Helhetsklinikk As. Her er hun medeier og jobber som psykoterapeut og mental trener, der hun tilbyr hypnoterapi, gestaltterapi og mental trening. Via www.mentora.no tilbyr hun onlinekurs og verktøy for mer glede og livskvalitet. Hun har også skrevet boken «Slik vokser du – Bli deg selv», og utviklet onlinekursene «Mester i eget liv» og «Lederstigen»m.fl.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com