in ,

Ett år etter bortgangen til Finn Christian Jagge deler kona trist oppdatering: – Ekstremt tungt

Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten Finn Christian «Finken» Jagge døde 8 juli 2020. Han ble bare 54 år gammel. Ett år etter dødsfallet deler kona en trist detalj.

Det var kona til Finn Christian som formidlet den triste nyheten på Facebook for ett år siden. Sammen med bilder av ektemannen skrev hun:

«Vår største kjærlighet, vår største helt og klippe. Verdens beste Pappa og verdens beste MesterHubby, døde i dag, etter akutt sykdom❤️ Det er ubeskrivelig vondt og vi er helt knust.»


I nyere tid er Finn Christian kjent som vinneren av Mesternes Mester i 2011. Men hans største bragder kom som alpinist hvor han blant annet tok gull i OL i Albertville i 1992. Han har også tatt syv seire i verdenscupen.

I 2000 la «Finken» opp som alpinist.

Finn Christian Jagge ble bare 54 år gammel. Det var så alt for tidlig at han skulle dø nå. Moren til den tidligere OL-vinneren, Liv Jagge-Christiansen, lot seg i ettertid intervju av Se og Hør hvor hun fortalte om bakgrunnen for dødsfallet. Til magasinet forteller hun at alle trodde Finn Christian skulle bli frisk igjen.

– Vi trodde det gikk riktig vei. Han var hjemme i to dager etter at han ble akutt syk, sa hun.

Men slik ble det ikke. Finn Christian ble bare dårligere.

Han ble innlagt på sykehuset med tarmslyng.

Ifølge NHI er tarmslyng en sjelden tilstand som helst oppstår hos spedbarn og eldre. Finn Christian var ingen av delene, allikevel fikk han det.

En hjerteskjærende oppdatering

I en ny oppdatering på Instagram forteller Trine Lise Jagger om en epoke som nå har nådd sin ende. Sammen drev de to rekrutteringsbyrået Dynamic People.

«Med bortgangen til Finn Christian føles det riktig men vemodig å avvikle Dynamic People.

Jeg skriver dette for å rette en takk til dere alle, men også for å sette et verdig punktum for noe som betydde mye for Finn Christian og meg,» skriver Trine Lise på Instagram.

Videre takker hun for alle som har støttet henne og Finn Christian gjennom oppbyggingen av firmaet.

«Sammen med hele teamet viet vi våre krefter, engasjement og kanskje også tok ut litt konkurranselyst som dannet rammen og grunnlaget for Dynamic People.

Tusen takk til alle dere som har heiet meg frem og støttet meg og Finn Christian i alle disse årene fra vi startet Dynamic People.

Tusen takk for all positiv omtale og bidrag til at vi kunne bygge et selskap som på det meste hadde 18 ansatte, var gaselle og som ble en etablert merkevare i Norge, under min ledelse.

Tusen takk til alle våre tidligere ansatte for deres innsats og bidrag. Uten dere hadde det ikke vært noe Dynamic People.

Tusen takk til alle våre kunder og samarbeidspartnere. Tusen takk til alle kandidater som har vist oss tilliten.»

Ekstremt tunge måneder

Trine Lise forteller at det er med stolthet hun ser tilbake på det hun og Finken sammen bygget opp.

«Jeg ser tilbake med stolthet på alt vi fikk til. Finn Christian og jeg gledet oss til hver eneste dag og la virkelig sjelene våre i selskapet.
Tusen takk til Otilie og Finkus som vokste opp med mamma og pappa som jobbet så altfor mye. Otilie som vasket lokalene hver eneste søndag i 7 år og Finkus som tok bilder, hjalp til med design og redigerte på weben.»

Og det er naturligvis et vanskelig valg å ta.

«Nå er det dessverre kommet til en ende. Dynamic People er avviklet. Det har vært noen ekstremt tunge måneder og jeg er lei meg for at alt han og jeg bygget opp sammen, nå er kommet til veis ende.»

Trine Lise skriver også noen ord om veien videre.

«Helt til slutt en helt spesiell tusen takk til Finn Christian som helt til det siste jobbet for laget og som delte raust med meg og alle sine kolleger.

Tusen takk fra oss begge❤️

Veien videre?
Hvor veien går videre, vet jeg ikke. Nå skal jeg bruke tiden fremover til å stable sammen livet mitt på nytt og finne ut av hva jeg vil. Men en ting er helt sikkert, den iboende sulten, driven og gleden over å skape, er fortsatt i meg!
God sommer til dere alle☀️»

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

vekt

Fedmeprofessor: Fire grunner til at det er vanskelig å få til varig vektnedgang

Gult lys – gasse på eller bremse opp?