Kjendisnytt Ett år etter Nils-Ingar Aadnes kjæreste Ida Eide døde:...

Ett år etter Nils-Ingar Aadnes kjæreste Ida Eide døde: – Jeg kunne tullet meg inn i et teppe av selvmedlidenhet

-

- Reklame -

Det er ett år siden komiker Nils-Ingar Aadnes mistet kjæresten sin. Ida Eide fikk hjertestans under et mosjonsløp, og døde ett døgn senere. Nå åpner Nils-Ingar opp om følelsene han har gått gjennom det siste året, samtidig som han etterlyser mer kunnskap om førstehjelp ved hjertestans.

«I disse dager er det ett år siden jeg mistet kjæresten min, Ida. Jeg har sørget for meg selv med mine nærmeste, og også fortalt noe offentlig. Det er jeg glad for», skriver Nils-Ingar Aadne i en kronikk på NRK Ytring.

«Selv om vi delte interessen for idrett og løping, var ikke jeg med på løpet. Det er ett år siden jeg sa hade den morgenen, uvitende om at jeg aldri skulle snakke med henne igjen. Det har vært et merkelig år. Et år fylt av et gjentakende og stort savn. Men det trenger ikke være så nitrist som overskriften tilsier. Jeg kunne tullet meg inn i et teppe av selvmedlidenhet», skriver han videre.

Vanskelig balansegang

«Jeg kunne skrevet om hvor tøft og vondt det har vært, om savnet som har skylt over meg og om disse klare øyeblikkene hvor jeg plutselig forstår at hun ikke bare er ute en tur eller på reise, men at hun aldri kommer inn døra igjen.

At hun er borte for alltid.

- Reklame -

Jeg vil prøve å ikke føye meg inn i rekken av «så synd det er på meg» bidrag til offentligheten. Det er vanskelig det der, balansegangen mellom åpenhet og selvmedlidenhet.

Jeg har valgt å være åpen og dele noen av tankene rundt det som skjedde. Dette fordi jeg tror på åpenhet rundt vanskelige ting i livet. Vi må snakke sammen og støtte hverandre, vi må spørre om det går bra og bry oss», skriver Nils-Ingar.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Har valgt å såkalt snakke ut, fordi jeg tror det er lurt og syns det er fint å snakke om det. Les om du vil.

Et innlegg delt av Nils-Ingar Aadne (@nilsingar)

Vet du hvordan du skal få et hjerte til å slå?

Nils-Ingar takker videre alle som har bidratt til Ida Eides minnefond. Gjennom fondet, skal de jobbe med førstehjelp i og rundt idretten. Fondet gir nå bort 12 hjertestartere til 12 idrettslag. Nils-Ingar håper dette er starten på noe som blir et viktig arbeid for å bedre utbredelsen av hjertestartere i Norge.

«Jeg har tatt førstehjelpskurs og selv om det er vanskelig å forberede seg på en slik akutt situasjon, vet jeg i større grad hva jeg skal gjøre. Vet du hvordan du får et hjerte til å slå?

Det kan redde liv og ikke minst spare familie, venner og omgangskrets for å gå gjennom et sorgens kapittel.

Takk til dere», skriver han.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Advarsel fra lege: Å ta med telefonen på toalettet kan gi hemoroider – La telefonen ligge

Uansett hva man sier, er det mange av oss som gjør det.  Vi tar telefonen med oss på toalettet. Dette...

Prinsesse Märtha Louise fyller 48 år i dag – se det nydelige bildet Kongehuset har publisert i anledning dagen

I dag fyller prinsessen 48 år.  Det har vært et år med et stort medietrykk på prinsessen vår. Da nyheten...

Her befrir brødrene en havørn som har satt seg fast i en felle – tar en uforglemmelig selfie

Brødrene Michael og Niel Fletcher var ute og gikk tur i skogen en høstdag, da de kom over en...

240 norske ungdommer synger Bohemian Rhapsody – nå går videoen viralt

Første skoledag er en stor dag, enten du begynner i førsteklasse, femteklasse, første dag på ungdomsskolen eller på videregående...

Paret har prøvd å få barn i åtte år. Men så får de en overraskende beskjed

Ashley og Tyson Gardner hadde prøvd å få barn i åtte år. De holdt nesten på å gi opp,...

Datteren kaller moren sin for «feit» – Morens tilsvar er noe alle foreldre burde få med seg

Da Allison Kimmey gikk på videregående, var hun besatt av å ha den perfekte kroppen. "Jeg begynte å utvikle en...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇