Hjem Kjendisnytt Ett år med krig i Ukraina: Hør Emma Steinbakken med Brothers In Arms

Ett år med krig i Ukraina: Hør Emma Steinbakken med Brothers In Arms

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Fredag 24. februar er det ett år siden Russland gikk til angrepskrig på hele Ukraina.

Torsdag er det ett år siden konflikten mellom Ukraina og Russland eskalerte i en fullskala angrepskrig, der Russland gikk til angrep mot hele Ukraina. Angrepet 24. februar 2022 var en opptrapping i den pågående russisk-ukrainske krigen som begynte i 2014.

I en TV-sendt tale natt til 24. februar 2022 bekreftet Vladimir Putin at Russland invaderte Ukraina. I talen ba Putin ukrainske styrker om å legge ned våpnene. Det hadde ikke Ukraina noen intensjoner om.

Politikere og ledere over hele verden var raskt ute og fordømte den russiske invasjonen. Den amerikanske presidenten, Joe Biden, var klar i sin melding på Twitter:

– President Zelenskyj tok kontakt med meg i kveld, og vi var nettopp ferdige med å snakke. Jeg fordømmer dette uprovoserte og uberettigede angrepet fra russiske militærstyrker. Jeg orienterte ham om trinnene vi tar for å samle internasjonal fordømmelse, inkludert i kveld i FNs sikkerhetsråd, skrev Biden i Twittermeldingen.

Emma Steinbakken med Brothers in Arms

Emma Steinbakken topper for tiden Spotifylistene i Norge med sine versjoner av forskjellige låter i programmet «Hver gang vi møtes». NRK Dagsrevyen inviterte Emma Steinbakken til å synge sammen med deler av Kringkastingsorkesteret. Låta er Mark Knopflers krigshymne «Brothers in Arms».

Sammen med sterke bilder fra krigen i Ukraina gjør videoen sterkt inntrykk på oss. Du kan selv se den nedenfor.

https://youtu.be/fxmQtNHd6fY
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com