Forsiden Historier fra livet Ettåringen døde og reddet tre andre barn gjennom organdonasjon. Se sykehusets hyllest...

Ettåringen døde og reddet tre andre barn gjennom organdonasjon. Se sykehusets hyllest til den lille jenta

De ansatte på sykehuset hadde samlet seg langs gangen der den lille jenta ble trillet til operasjonssalen for å donere organene sine.

«Jeg har aldri gått med mer stolthet og med så hevet hode», sier jentas mamma, Jenni Barraza, om turen nedover den lange sykehuskorridoren.

«Jeg trøster meg med at vi har hjulpet tre andre babyer. Min jentes død var ikke forgjeves», skriver hun videre på Facebook. Det skriver Inspire More.

Foto: Facebook

Respekt

De ansatte ved sykehuset, hadde samlet seg langs korridoren med hendene samlet som i bønn, for å vise lille jenta og foreldrene respekt.

Legene og sykepleierne kommer så trillende med den lille jentas seng. Foreldrene kommer gående bak.

Foto: Facebook

Uselvisk avgjørelse

Alondra Torres Arias var bare ett år gammel da hun fikk lungebetennelse. Dessverre klarte ikke legene å redde henne, og de måtte omsider gi foreldrene den tunge beskjeden om at datteren var hjernedød. Foreldrene måte ta stilling til den vanskelige avgjørelsen om de ønsket å donere datterens organer.

LES OGSÅ
En to år gammel jente dør, men redder tre liv ved organdonasjon. Se videoen der hun kjøres til operasjonssalen
LES OGSÅ
En to år gammel jente dør, men redder tre liv ved organdonasjon. Se videoen der hun kjøres til operasjonssalen

Etter å ha sagt farvel til datteren, tok de den store, men uselviske avgjørelsen om at de ønsket å donere datterens to nyrer og lever. Dermed reddet Alondra tre andre barns liv.

Alondra døde på et sykehus i Monterrey i Mexico,

«Jeg snakket med henne og kysset henne helt til det siste minuttet», sier Jenni.

Flere tusen henvendelser

Etter videoen av de ansattes hyllest ble lagt ut på nettet, har den blitt sett nesten tre millioner ganger. Alondras familie har også mottatt tusenvis av henvendelser fra folk som ønsker å takke dem.

«Takk for den store handlingen av kjærlighet som dere tok. En del av deres nydelige prinsesse vil fortsette å leve i tre små, og i hjertet av tusenvis av mennesker som aldri vil glemme. Gud kommer til å gjøre opp for dette og velsigne dere for deres overflod», skriver en.

Se videoen nedenfor og del gjerne saken videre for å gi din hyllest til den lille jenta og familien hennes!

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.

Mest lest nå

Hunder slaktes for å bli festivalmat

Urovekkende bilder viser at hunder blir brent levende før en årlig hundekjøtt festival i Kina under feiringen av sommersolverv. Ifølge den britiske avisen Independent blir...

Alexander Rybak: «Jeg er konstant redd for å leve»

Alexander Rybak har hatt en del utfordringer med sykdom det siste året. Nå deler han en tekst på Instagram, som får fansen til å...

Fire barn syke etter å ha spist giftig plante. Advarer foreldre – likner på sukkererter

Barna var på SFO da de spiste av den meget giftige planten Gullregn. De syns planten liknet på sukkererter. Barna ble så dårlige at de...

Forskere frykter at foreldres mobilbruk gir barna atferdsproblemer

Flere helsesøstre har ropt varsku om foreldres mobilbruk. De mener at barn kan bli skadelidende av foreldres manglende tilstedeværelse. Nå henger forskere seg på. Amerikanske...

Nytt bilde av Elvis Presleys barnebarn får folk til å steile

Elvis datter, Lisa Marie Presley, skaper overskrifter etter at hun la ut et bilde av sine fire barn. Fansen blir helt lamslått over hvordan...