fredag, desember 13, 2019
Historier fra livet Ettåringen døde og reddet tre andre barn gjennom organdonasjon....

Ettåringen døde og reddet tre andre barn gjennom organdonasjon. Se sykehusets hyllest til den lille jenta

-

De ansatte på sykehuset hadde samlet seg langs gangen der den lille jenta ble trillet til operasjonssalen for å donere organene sine.

«Jeg har aldri gått med mer stolthet og med så hevet hode», sier jentas mamma, Jenni Barraza, om turen nedover den lange sykehuskorridoren.

«Jeg trøster meg med at vi har hjulpet tre andre babyer. Min jentes død var ikke forgjeves», skriver hun videre på Facebook. Det skriver Inspire More.

Foto: Facebook

Respekt

De ansatte ved sykehuset, hadde samlet seg langs korridoren med hendene samlet som i bønn, for å vise lille jenta og foreldrene respekt.

Legene og sykepleierne kommer så trillende med den lille jentas seng. Foreldrene kommer gående bak.

Foto: Facebook

Uselvisk avgjørelse

Alondra Torres Arias var bare ett år gammel da hun fikk lungebetennelse. Dessverre klarte ikke legene å redde henne, og de måtte omsider gi foreldrene den tunge beskjeden om at datteren var hjernedød. Foreldrene måte ta stilling til den vanskelige avgjørelsen om de ønsket å donere datterens organer.

Etter å ha sagt farvel til datteren, tok de den store, men uselviske avgjørelsen om at de ønsket å donere datterens to nyrer og lever. Dermed reddet Alondra tre andre barns liv.

Alondra døde på et sykehus i Monterrey i Mexico,

«Jeg snakket med henne og kysset henne helt til det siste minuttet», sier Jenni.

Flere tusen henvendelser

Etter videoen av de ansattes hyllest ble lagt ut på nettet, har den blitt sett nesten tre millioner ganger. Alondras familie har også mottatt tusenvis av henvendelser fra folk som ønsker å takke dem.

«Takk for den store handlingen av kjærlighet som dere tok. En del av deres nydelige prinsesse vil fortsette å leve i tre små, og i hjertet av tusenvis av mennesker som aldri vil glemme. Gud kommer til å gjøre opp for dette og velsigne dere for deres overflod», skriver en.

Se videoen nedenfor og del gjerne saken videre for å gi din hyllest til den lille jenta og familien hennes!

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...