Hjem Viralt Ettåringen spiller piano på en måte som ikke skulle være mulig

Ettåringen spiller piano på en måte som ikke skulle være mulig

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Selv om han bare er ett år gammel, viser Gavriil Scherbenko allerede bemerkelsesverdige ferdigheter på piano. Videoene hans tar av på Youtube. Og det er ikke rart!

Det finnes utallige aktiviteter som tilbys barn i de tidligste stadiene av deres utvikling, og det er viktig å stimulere og oppmuntre dem på riktig måte. Skole, instruktører og lærere spiller en nøkkelrolle, men også hjemme bør barn få nok stimulans. Barn absorberer informasjon som svamper og bruker den senere i livet.

Det er mange morsomme og lærerike aktiviteter for barn som kan bidra til deres kognitive utvikling. Hvilke aktiviteter som fungerer best, avhenger av barnets personlighet, temperament og interesser. Noen barn har naturlige talenter som bare venter på å bli oppdaget og stimulert. Historien har gitt oss mange slike eksempler, som Mozart, som allerede som seksåring var en dyktig musiker.

Gavriil Scherbenko: Et eksepsjonelt talent

Et eksempel på et slikt medfødt talent er lille Gavriil Scherbenko. Allerede som ettåring viser han utrolige musikalske ferdigheter. Mens mange barn på hans alder bare leker med knappene på et piano, klarer Gavriil å skape en antydning til melodi.

Foto: Youtube

Musikalsk familiebakgrunn

Gavriil kommer fra en familie der både mor, far og søster er dyktige musikere. Likevel er det ikke alle som har evnen til å spille piano slik han gjør i så ung alder. Med sin egen kanal på nettet har den lille pianisten allerede fanget mange brukeres hjerter ved å vise frem sine ferdigheter.

Selv som ettåring nøyer han seg ikke med å slå tilfeldig på tangentene. Han forsøker å finne riktig lyd og kombinere dem på en måte som skaper en melodi. Selv om resultatet kanskje ikke er et klassisk mesterverk, er det en imponerende begynnelse.

Videoen nedenfor er fra julen 2023. Da var gutten ett år og tre måneder – man kan ikke annet enn å la seg imponere over dette!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com