onsdag, august 5, 2020

Etter 17 dager i kulda ble hunden reddet – til alles overraskelse fremdeles i live

Mest lest nå

En 10 år gammel St. Bernard ved navnet Old lady skapte tidligere i år overskrifter verden over etter å ha overlevd 17 dager i den bitende kulda i Minnesota. 

Dyrevernorganisasjonen Ruff Start Rescue oppdaterte sine følgere på Facebook og Instagram om leteaksjonen etter Old lady. Etter 17 dager var det egentlig ingen som hadde tro på at den 10-år gamle hunden skulle være i live lenger.

Området hunden var forsvunnet i holdt 40 minusgrader, og som ikke det var nok hadde Old lady akkurat blitt delvis barbert da hun forsvant.


Foto: Ruff Start Rescue

Et mirakel 

Men denne uken skjedde det som av dyrevernorganisasjonen omtales som et mirakel. Politiet i Minnesota fikk en telefon fra noen turgåere om at de hadde sett en hund som hadde viklet båndet sitt fast i noen busker. En sanktbernhardshund.

Politiet forsto raskt at det kunne være Old lady. Og det var det.

«Denne hundens viljestyrke og overlevelsesinstinkt gjorde at hun klarte å overleve i den bitende kulda», sier Azure Davis fra Ruff Start Rescue til Fox 9.

Nå er hunden i de beste hender, og har utrolig nok ikke fått noen skader av de lange nettene i kulda.

«Forskjellen 48 timer kan gjøre når man får kjærlighet, hvile, mat og vann er helt utrolig,» skriver organisasjonen på Instagram.

 

View this post on Instagram

 

The difference that 48 hours can make with some love, rest, food, water and patience is truly amazing. #oldlady

A post shared by Ruff Start Rescue ® (@ruffstartrescuemn) on

Organisasjonen har også publisert en video om Old lady på Instagram. Se den nedenfor og del gjerne denne gladsaken videre!

130,319FansLik
1,508FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter