Forsiden Historier fra livet Etter 30 år på sykehuset har Lindon funnet den perfekte måte å...

Etter 30 år på sykehuset har Lindon funnet den perfekte måte å berolige pasientene på

Lindon Beckford er portør og arbeider til daglig på et større sykehus i USA. Arbeidet hans består hovedsakelig av å frakte pasienter til og fra de forskjellige avdelingene på sykehuset, men han nøyes ikke bare med det. Han gjør nemlig noe langt utover det å trille rundt på mennesker – han yter det lille ekstra som hverken kreves eller forventes av ham.

Gjennom 30 år i samme stilling ved samme sykehus har Lindon lært seg hva som kreves av ham, og hva som skal til for å gi pasientene en god opplevelse i en ellers kanskje traumatisk situasjon.

Foto: Skjermdump Youtube

Reklame

Han behandler hver enkelt pasient som noe helt spesielt, og etter utallige turer mellom pasientrom og operasjonstue vet han hva som kreves for å berolige dem på best mulig måte. Han har så alt for ofte sett skrekkslagne og redde pasienter, og gjør sitt ytterste for at de ikke skal føle frykt eller bekymring.

Foto: Skjermdump Youtube

Første gang han møter pasientene hilser han dem alltid med et smil og presenterer seg med de samme ordene; «Hei, mitt navn er Lindon, og jeg skal være din sjåfør i dag».

Men det stopper ikke der. For det han deretter gjør er det som virkelig beroliger pasientene mest, og som verden nå hyller ham for.

LES OGSÅ
Faren dusjet alltid før han kom hjem fra arbeidet - for å skjule den triste sannheten ovenfor døtrene sine

Foto: Skjermdump Youtube

Lindon er nemlig en lidenskapelig sanger – og i følge pasientene en svært så dyktig en også.

Foto: Skjermdump Youtube

Du kan selv se og høre Lindon synge og fortelle om arbeidet sitt i videoen nedenfor:

Det er alltid fint å se mennesker som strekker seg litt ekstra for andre – spesielt innen helsesektoren, hvor det ofte er forbundet med engstelse og frykt å være innlagt på sykehus. Da er det godt det finnes engler som Lindon, og vi skulle ønske det fantes flere som ham. Del artikkelen om du er enig.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Truls og Eyvind har delt et bilde som får tusenvis til å le!

Til høsten er det klart for en ny sesong med "Truls ala Hellstrøm". Men de to kompisene har ikke glemt hverandre i løpet av...

Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

Da Tony fikk slag og måtte flytte på pleiehjem, var det ikke lett å si farvel til det livet han var vant til å...

Den 72-år gamle kvinnen ønsket seg en gammel og uønsket hund – se hvem hun endte opp med

Ikke alle hunder er like heldige her i livet. Heldigvis er de fleste så heldige at de finner nye eiere allerede fra fødselen av,...

Lars Monsen med utradisjonell metode da han sjekket opp Trine Rein

At Lars Monsen er en tøffing er det ingen tvil om, noe vi alle har vært vitne til utallige ganger på tv. Enten han krysser...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine,...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT