Hjem Historier fra livet Han ble alltid valgt sist i gymmen og utestengt – For fem år siden kom vendepunktet

Han ble alltid valgt sist i gymmen og utestengt – For fem år siden kom vendepunktet

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kjell Roger Skauen var gutten som alltid ble valgt sist i gymmen og ikke ble invitert med. Men for fem år siden kom et vendepunkt som endret livet hans.

De siste fem sesongene har Kjell Roger Skauen vært speaker og sponsor for damelaget til Flint Håndball i 1. divisjon.

 – Flint tok meg imot med åpne armer. Det endret alt, sier Kjell Roger Skauen til Tønsberg Blad, som for første gang følte tilhørighet i en «flokk».

Å bli utelatt sosialt i oppvekst og ungdom har satt spor og gitt dårlig selvfølelse som videre har påvirket ham langt ut i voksenlivet.

– Den manglende troen på at noen vil ha noe med deg å gjøre slipper ofte ikke taket før du opplever å bety noe for andre. For noen slipper tanken kanskje aldri taket. Det handler om hvilke type mennesker du kobler med. Jeg var heldig, sier Kjell Roger til avisa.

Han kaller det han opplevde for «stille mobbing». Det var aldri fysisk, voldelig eller verbal plaging. Det var som om han ikke var til stede.

Foto: Privat / Facebook

– Jeg var den som alltid ble valgt sist i gymmen og sjelden fikk invitasjon til fest eller å bli med hjem etter skoletid, sier han til Tønsberg Blad.

Da han i 2018 valgte å stille med sponsorpenger og speaker-funksjon for Flink endret ting seg. Allerede fra første dag ble han inkludert.

Rollen hans er offisielt sponsor og speaker, men personlig føler han det viktigste er å være en gledesspreder, som ser hver-og-en spiller, gir high-fives og bygger fellesskap.

Og at klubben setter pris på ham legger de ikke skjul på:

– Det betyr mye å ha en sånn person rundt seg. Han er en fyr som stiller opp før og etter kamp og legger til rette for at ting går rundt. I tillegg er han veldig åpen og god med oss spillere, sier Flint-kaptein Malin Lundemo.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com