lørdag, august 8, 2020

Etter å ha skamklipt datteren, lærer alenefaren seg de flotteste frisyrer

Mest lest nå

Greg Wickherst fra Colorado i USA, er alenepappa til datteren Izzy. En dag skulle han klippe håret hennes. Det endte med katastrofe. Da bestemte Greg seg for å lære mer om hårfrisyrer.

Greg er en fantastisk pappa for datteren sin. Han håndterer hverdagen og tidsklemmen helt formidabelt. Som de fleste andre foreldre, kjører og henter han, lager matpakker, hjelper med lekser og leser nattahistorier på sengekanten.

Men det var ett område Greg var helt håpløs på – datterens lange hår. Det skriver Delbart.


Foto: Greg Wickherst / Facebook

Skamklippet datteren med kjøkkensaksen

I lang tid holdt han seg til kun å børste det innimellom. En gang prøvde han seg på en hestehale, men det ble ikke veldig vakkert. Så en dag måtte håret klippes. «Ja ja, hvor vanskelig kan det egentlig være», tenkte Greg, og fant frem kjøkkensaksen.

Vel, det viste seg å være langt vanskeligere enn han trodde. Izzys hår ble fullstendig skamklipt. Da bestemte Greg seg for at han ville lære seg mer om hårfrisyrer.

Hang i skolens frisørsalong

Greg jobber på Intellitec College der det blant annet er en frisørlinje. Greg begynte å henge i skolens frisørsalong i pausene sine. Elevene syns det var kjempegøy, og de ga Greg mange gode råd til stell og behandling av datterens lange hår. Etter hvert fikk han også øve på forskjellige frisyrer.

Det tok litt tid, men sakte men sikkert, lærte Greg seg å lage både hestehale og fletter. I dag lager Greg de mest spektakulære frisyrer, og han utvider stadig sitt repertoar. Han har også opprettet en Facebook-side kalt «The Hair Dad», der han deler hvordan han lager frisyrene. Gruppen har over 160.000 medlemmer.

Og skulle Greg noen gang ha behov for å bytte yrke, bør han vurdere å bli frisør. Der har han uten tvil et stort talent.

130,351FansLik
1,530FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter