søndag, november 29, 2020

Etter den alvorlige skaden – Nå uttaler Mads (18) seg

Mest lest nå

Danseren blir samboer med Birgit Skarstein

Når man jobber tett på hverandre oppstår det vennskap. Birgit Skarstein (31) og Nate Kahungus dansepartner Helene Spilling (24) har blitt så gode venner...

Slik taklet Eli Hagen sjalusien: – Jeg kastet brevene i papirkorga

Carl I Hagen har levd et liv i offentlighetens søkelys. Det betyr også mye oppmerksomhet fra svermende kvinner.  – Sjalusi utløser forferdelige destruktive følelser. Og...

Mats Hildisch (18) spiller til dagen ishockey for Frisk Asker. På lørdag kolliderte han med målburet i en U21-kamp og ble alvorlig skadet.

Det var under kampen mellom Frisk Asker og Lørenskog på lørdag at hockeyspilleren Mats Hildisch (18) kolliderte stygt med målburet. For alle som observerte ulykken fremsto som svært alvorlig.

Og denne uken fikk Hildisch påvist permanente skader i ryggmargen, som har ført til lammelser. Det skriver TV 2.


Dere er gull

For første gang etter ulykken har Mats Hildisch nå uttalt seg om hvordan han har det. Det gjorde han via Instagram på onsdag.

– Som mange av dere vet har jeg fått en alvorlig skade. Under en hockeykamp fikk jeg brudd i nakken og en skade på ryggmargen, skriver Hildisch før han forteller om veien videre og beskriver hvordan støtten har vært.

– Jeg blir nå flyttet til et rehabiliteringssenter på mandag, og er klar for å jobbe mere enn noen gang. Jeg setter utrolig stor pris på alle støttende meldinger og dere er gull å ha i denne situasjonen.

Lammelse

Natt til søndag ble 18-åringen operert. Men den permanente ryggskaden har ført til lammelse.

– Det har vært en fryktelig tung og trist dag. Hele situasjonen er uvirkelig. Vi har snakket mye sammen i dag og prøvd å gjøre det vi kan. Vi må bare ta vare på hverandre, sa daglig leder i Frisk Asker, Nicolay Sørensen til TV 2 mandag.

Svært mange har ønsket å sende oppmuntrende ord og vise sin støtte til Mads på sosiale medier. Hockeyprofilen Mats Zuccarello skriver:

«Hockeyfamilien står sammen! Vi er alle på laget ditt i den viktigste kampen du nå står ovenfor Mats! 💚«

Vi ønsker masse god bedring til Mads – trykk gjerne på deleknappen og send noen oppmuntrende ord du også!

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter

Ny nedslående beskjed fra Christine Koht: – Kjempesyk

I et nytt videoinnlegg på Facebook beskriver Christine Koht hvordan sykdom igjen herjer kroppen hennes. Søndag kveld publiserte den folkekjære komikeren, som det siste...

Britisk prinsesse har fått korona

Prinsesse Michael av Kent fikk påvist koronavirus for tre uker siden.  Det er Dagbladet som skriver at Prinsesse Michael (75) av Kent har vært koronasmittet....