in ,

Etter Farmenexiten: Amalie avslører sammenbrudd

Amalie Lund (23) fikk et sammenbrudd før tvekamp i Farmen.

På søndag kunne spente TV-seere bevitne den fjerde tvekampen i årets sesong av Farmen. Kampen gikk mellom Heidi Persdatter Greiner Haaker (56) valgte Amalie Lund (23). Ettersom det var Lund som ble valgt til andrekjempe fikk hun velge hva de skulle konkurrere i.

23-åringen som til dagen jobber som vekter mente hun ville ha en god sjanse til å se 56-år gamle Haaker i tautrekking. Men slik gikk det ikke. Haaker gikk seirende ut av bataljen, og Lund måtte forlate gården og konkurransen.


Det var en fattet men irritert Amalie Lund som snakket med TV 2 etter tapet. Hun bommet med flere hestesko da hun skulle kaste de i boksen sin, og hadde nok ikke tapt om hun hadde truffet med de.

– Det er ekstremt bittert å ryke ut. Jeg kunne gjort noe annerledes, og det var at jeg ikke bommet på de to sjansene jeg hadde med hesteskoen, sier hun til kanalen, og forteller videre at hun ikke angrer på valget om tautrekking.

– Jeg er veldig fornøyd med valget, og angrer ikke et sekund. Hadde jeg ikke valgt det, hadde jeg nok vært enda mer skuffet over meg selv. Jeg hadde bestemt meg på forhånd, at hvis jeg fikk sjansen skulle jeg velge tautrekking. Men jeg vurderte også melkespann, sier hun.

View this post on Instagram

A post shared by 𝒜𝓂𝒶𝓁𝒾𝑒 𝐿𝓊𝓃𝒹 🦋🐬🐚✨ (@iamamaliie)

Fikk sammenbrudd

Den siste tiden på gården var alt annet enn enkel for Amalie Lund. Slaktingen av griser gikk spesielt hardt inn på henne, noe hun ikke la skjul på foran kamera.

– Jeg synes nesten at det er litt flaut at jeg gråter så mye. Det var så mange følelser som spilte inn. Jeg ser ut som den «sippeungen», selv om jeg vet at jeg ikke var den eneste som gråt den dagen, sier Lund til Nettavisen.

Og til TV 2 forteller nå Lund at hun fikk det hun omtaler som et sammenbrudd på gården. Selv mener hun det skyltes mangel på søvn.

– Den første uken fikk vi minimalt med søvn, og sov omtrent bare to timer. Vi hadde jo ikke klokke, så vi hadde ikke noe tidsperspektiv. Jeg tror det var flere som kjente på søvnmangel, men som ikke vil innrømme eller snakke om det, sier hun.

Hun forteller videre at hun bare var nødt til å sette en fot i bakken og bremse litt opp.

– Jeg måtte gå i meg selv, og innse at det er ikke feil å bruke litt tid på morgenen. Vanligvis stod jeg opp og hoppet rett i arbeidsklærne, for så å gå rett ut å jobbe. Jeg måtte innse at det gjør ingenting å gire ned et hakk, og forberede seg på dagen, sier hun.

Synes du Amalie gjorde en god figur i løpet av sitt opphold på Farmen? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening om gårsdagens tvekamp!

LES OGSÅ: «Farmen»-Sanna utsettes for grov hets på nettet – nå viser hun frem hva hun må leve med

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Husker du 2-åringen som ble stemplet som «heks» og utstøtt av familien? Nå stråler han på skolen!

Geir Bukholm

Nå er mer enn 9 av 10 over 18 år vaksinert