in

Etter ti sønner, får paret endelig en datter: – Jeg var helt satt ut

Skotske Alexis Brett (39) trodde nesten ikke sine egne ører da gynekologen fortalte henne at babyen i magen var en jente. Etter 15 år med 10 graviditeter, hadde hun og ektemannen David bare fått gutter.

Alexis fikk sitt første barn da hun var 22 år gammel. Siden ble det ni til – alle gutter. Overraskelsen var stor da nummer 11 var en jente.

– Vi er helt satt ut. Jeg hadde forventet å høre at vi skulle få en gutt til, men da jeg fant ut at det var en jente, ble jeg helt rar i ansiktet, sier Alexis til Daily Mail.


Den lille jenta kom til verden i august i fjor, og fikk navnet Cameron, oppkalt etter skuespilleren Cameron Diaz. David forteller at den lille jenta allerede har hatt stor innflytelse på gutteflokken.

– De oppfører seg mye bedre når de er rundt henne. Og de prøver å være stille slik at de ikke skal vekke henne. De vil også veldig gjerne hjelpe til med å holde og mate henne, sier han.

Foto: privat

Nå er familien komplett

Nå syns Alexis og David at familien er komplett.

– Vi skal definitivt stoppe nå, sier Alexis.

– Ikke flere! Jeg husker jeg sa det samme forrige gang også, men denne gangen mener jeg det. Jeg elsker familien min sånn den er nå, sier hun videre.

Alexis forteller at de ofte får kommentarer på at de har så mange barn.

– Jeg bryr meg ikke om hva folk mener. Vi er så vant til det. Noen tror vi får så mange barn slik at vi skal få mye trygd. Men det stemmer ikke. David har en bra jobb hvilket betyr at vi ikke en gang får fullt utbetalt barnetrygd, sier hun.

Hadde vært like glad for en gutt til

– Vi har ofte fått spørsmål om vi har så mange barn fordi vi håper å få en jente til slutt. Men jeg kan svare helt ærlig at det stemmer ikke. Cameron var ikke en gang planlagt. Men jeg var glad likevel. Og hvis det hadde vært nok en gutt på vei, hadde jeg ikke brydd meg, sier Alexis.

Foto: Privat / Facebook

LES OGSÅ: Sue (43) har 21 barn – totalt har hun vært gravid i 15 år. Slik ser det ut når familien sitter til bords

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Frekk kvinne hånet «møkkete mann» – svaret hans går viralt

als

Da Cathrine fikk ALS, bestemte venninnen seg for å oppfylle hennes store drøm