in

Etter uventet oppdagelse – avlyser episode av «Truls à la Hellstrøm»

Truls og Eyvind

Det populære programmet «Truls à la Hellstrøm» har blitt vist i en litt ny drakt denne sesongen. På grunn av situasjonen med koronaviruset reiser de bare innlands i Norge, og konkurrerer mot hverandre i matlaging. Men en ting gjør at den tredje episoden kanskje ikke blir vist på TV.

Det er TV 2 som melder at episoden ikke blir vist på TV denne uken slik som planlagt.

Istedenfor episode tre blir episode fire vist denne uken. Om episode tre vil bli sendt på et senere tidspunkt er fremdeles uklart.


Dyrevelferd

Bakgrunnen for avlysningen skal være Mattilsynets vurdering av en dyrevelferden på en av gårdene som Truls og Eyvind besøker.

– I den planlagte episoden av «Truls à la Hellstrøm» denne uken skulle turen gått til Valdres for å lage pølser. Vi ble i helgen gjort oppmerksom på en sak i Avisa Valdres som omtaler Mattilsynets vurdering av dyrevelferden på en av gårdene vi besøker i dette programmet, sier programredaktør Kathrine Haldorsen, ifølge TV 2.

Nå skal det vurderes om episoden kan vises på TV. Produksjonen og TV 2 hadde ingen kunnskap om at dyrevelferden på den aktuelle gården var mangelfull da de besøkte den.

– På bakgrunn av innholdet har vi valgt å ta ut Valdres-episoden fra sendeskjema for å bruke tid på å vurdere om vi vil sende dette programmet på et senere tidspunkt eller ikke. Vi hadde ingen mistanker om problemer ved dyreholdet da vi besøkte gården i sommer, sier Haldorsen til TV 2.

I kveld kan du altså se episode fire istedenfor. Da går turen til Trondheim og nedenfor kan du se en liten smakebit av kveldens program.

Enormt populær

Det er ingen tvil om at vi nordmenn elsker Truls og Eyvind. De får masse positive kommentarer om programmet på Instagram og nylig publiserte Truls et innlegg hvor han takker for rosende ord.

«Takk for alle fine tilbakemeldinger etter gårdagens sesongpremiere av Truls à la Hellstrøm🙏🏻❤️», skriver han til bildet nedenfor.

LES OGSÅ: Truls Svendsen i sorg: – Veldig tungt

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Katrine Lunde

Landslagskeeper Katrine Lunde med skikkelig gladmelding: – Tittei

Politikvinne finner sulten og forsømt baby – velger å amme den selv