in

Etterlyser «all stars»-sesong etter bittert tap i nattesten: – Alle vi som har mislyktes bør få en ny sjanse

Stig-Andre Berge
Foto: Stig-Andre Berge / Instagram

Forrige uke slapp deltakerne i Mesternes Mester den første av sesongens nattester. Da måtte friidrettsstjernen Ezinne Okparaebo trekke seg: Helsa sa stopp. Men denne gangen var det ingen nåde for den som havnet nederst på resultatlista.

– Jeg har slitt med ettervirkninger av korona, og sliter fortsatt litt med det. Jeg trodde det skulle gå bra, men underveis i noen av konkurransene har jeg kjent at jeg har slitt med å få luft, forklarte Okparaebo ifølge Her & Nå da hun måtte formidle den triste beskjeden til de andre deltakerne.

Dermed ble Ezinne den første som røk ut av det populære underholdningsprogrammet.


Siden Ezinne måtte trekke seg, slapp Helene Spilling å velge ut hvem hun skulle ta med seg i nattest.

Det var imidlertid en mager trøst for Helene Spilling. 26-åringen fortellet til Nettavisen at hun grudde seg til å se de to første episodene av det populære NRK-programmet.

– Rett og slett fordi jeg gjør det dritdårlig, sier hun.

Hun synes hun burde gjort det bedre i noen av øvelsene, men ble litt tatt av stresset.

– Det var noen øvelser som absolutt ikke var noe for meg, som jeg visste jeg ikke ville klare, men det var noen øvelser der jeg faktisk kunne gjort det bra, også. Det var veldig kjipt.

Etter to dager ringte hun hjem til venninna Birgit Skarstein som hun deler leilighet med.

– Det fikk ikke kameraene med seg, men jeg måtte ta en telefon hjem til Birgit på kvelden etter to dager med innspilling, sier 26-åringen, og legger til at det ble tårevått.

Men nå slapp ikke deltakerne nattesten lenger. Håndballspiller Linn Jørum Sulland havnet nederst på resultatlisten, og  måtte dermed ta det vonde valget om hvem av konkurrentene hun ville utfordre i nattest. Valget falt på bryteren Stig-André Berge.

– Det var som å ryke ut i OL-kvalifikasjonen og aldri komme til OL. Det var et stort nederlag, sier Berge til Nettavisen etter at det ble kjent at det var han som røk ut fra det populære programmet.  

Med tanke på tidligere prestasjoner ble det en brå overgang for Berge å gå fra topp til bunn fra ett tema til et annet.

Forrige uke var nemlig bryteren blant dem som presterte best, mens han i lagkonkurransene endte blant de nederste.

– Det tapet blir egentlig bare mer og mer bittert, sier Berge og legger til at veldig mange av øvelsene som kommer utover i konkurransen hadde passet han veldig bra.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Espen PA Lervaag etter sjokk-exiten: – Det ble et kortere opphold enn det jeg hadde planlagt

Anne-Kat

Dette gjør Anne-Kat. Hærland nå