torsdag, mai 28, 2020

EU-politiker hever stemmen – Steng dyremarkedene i Kina nå!

Mest lest nå

Den svenske EU-parlamentarikeren Fredrick Federly vil stenge dyremarkedene i Kina, skriver han i en debattartikkel i svenske Expressen.

Det har vært mange spekulasjoner rundt oppstandelsen til coronaviruset, og mange mener de groteske dyremarkedene i Kina er årsaken. Nylig skrev Daily Mail at det er store mistanker om dette. Da viruset ble oppdaget og myndighetene forstod alvoret, måtte markedene stenge ned.

Likevel er markedene nettopp blitt åpnet opp og fortsetter som før. Les mer om det her.


Hunder og katter tilbringer hele livene sine i små trange bur. Der blir de matet med akkurat nok mat til å overleve. Når de er så stor de kommer til å bli, blir de flådd levende. Andre dyr som flaggermus og skorpioner blir solgt som medisin. Dyrene lever et grusomt liv, før de nådeløst blir til mat.

Foto: Flickr

Nå vil den svenske EU-parlamentarikeren Fredrick Federley kjempe for å stenge ned de grusomme koldtbordene av levende dyr som lever under horrible forhold.

Det er en skandale og et bevis på at Kina tar lett på både mennesker og dyrs livsverdi, skriver Fredrick i en debattartikkel i Expressen.

Foto: Wikipedia

Resten av verden må stå sammen for å presse Kina til å forby de uetiske markedene, mener Fredrick

Vi må snakke tydelig om Kinas håndtering av dyr. Det er på tide å slutte å spise flaggermus og pangoliner og flå dyr levende, foran publikum. Ikke bare fordi dyremarkedene fører til smitteutbrudd av sjeldne slag, men også på grunn av den forferdelig behandlingen dyrene får, skriver EU-parlamentarikeren Fredrik Federley i en debattartikkel i Expressen.

Vi må vise vår avsmak mot hvordan dyrene blir behandlet i dette landet. Du kan bidra med å dele artikkelen for å spre informasjonen til flest mulig mennesker. Sammen setter vi fokus på dette, så kanskje flere politikere får øynene opp, som Fredrick Federly.

129,743FansLik
1,354FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter