Hjem Kjendisnytt Eurovision-kollega har avslørt den ene Subwoolfer’en

Eurovision-kollega har avslørt den ene Subwoolfer’en

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Denne våren er det mange som har spekulert i hvem som skjuler seg bak de gule ulvemaskene i popgruppen SubWoolfer. Under et radiopragram avslørte Sam Ryder (32), som representerte Storbritannia under årets Eurovision-finale, den ene av ulvene.

Mange hadde forventet et maskefall i finalen, men slik gikk det ikke. Identiteten til den norske Eurovision-duoen SubWoolfer er fortsatt ukjent. Da folkestemmene ble talt opp, ble det klart at Norge fikk totalt 146 poeng. Inkludert de 36 jurypoengene endte Subwoolfer med totalt 182 poeng og tiendeplass i årets finale.

– Nå er vi i gang med å forberede oss til X, Y og Z faktorer på andre planeter så nå kjører vi videre, sa SubWoolfers tolk Carl-Henrik Wahl til TV 2 etter finalen.

De mange som ventet på et maskefall i finalen ble skuffet. SubWolfers identitet forble en hemmelighet.

– Vi må nok se et år fremover i tid. Nå må vi se om vi kan klare å lure oss med i Eurovision neste år også, sier Wahl til TV 2.

Røper identiteten

Men nå har eurovision-kollega Sam Ryder som representerte Storbritannia under finalen røpet identiteten til en av ulvene.

Før finalen i Torino ble det spilt inn videoer – i tilfelle det skulle forekomme pandemiproblemer eller andre krevende omstendigheter i Torino. På parkeringsplassen utenfor H3 Arena i Bærum der videoinnspillingen fant sted sto det en Volkswagen som er registrert på Gaute Ormåsen, samt en Porsche som er registrert på britiske Ben Adams. Etter dette har de to vært de heteste kandidatene når folk gjetter hvem som skjuler seg bak de gule ulvemaskene.

Nå kaster britenes Grand Prix-finalist bensin på bålet: I et radiointervju med Magic Radio Breakfast forteller Ryder ifølge Daily Mail og Nettavisen at han fikk øye på Adams en dag han var og spiste i buffeten før Eurovision-finalen.

– Ben er en legende. Jeg så han hentet en croissant på buffeten en dag, og var sånn: Vent, hva gjør du her? Jeg er så fascinert av hele historien, forteller Ryder ifølge Nettavisen.

Videre legger Ryder til at han ikke sa noe til Adams, ettersom han ikke ville avsløre at han visste hvem han var.

– Så mens jeg snakket med denne fyren i en ulvemaske, tenkte jeg for meg selv: Jeg vet at du er Ben fra A1, men jeg vil ikke fortelle deg at jeg vet det, sier 32-åringen i intervjuet.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com